FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 1-1

Fotbaliștii lui Sepsi, resemnați după egalul cu Rapid: „Am fost sub orice critică! Am spulberat șansele la play-off”

Bogdan Mitrea
Foto:Imago +19   FOTO
Bogdan Mitrea Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 21:50 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 22:41

Rapid și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, într-un meci în care giuleștenii au egalat în prelungiri. La finalul Bogdan Mitrea, căpitanul covăsnenilor, a vorbit despre șansele la play-off ale echipei sale.

După remiza de la Mioveni, Sepsi rămâne pe locul 9 cu 33 de puncte la 3 puncte distanță de Farul, prima echipă pe loc de play-off, dar care are 2 meciuri mai puțin. În acest context, Mitrea consideră că șansele covăsnenilor de a intra în primele 6 sunt nule.

Finanțatorul lui Sepsi, mai supărat ca niciodată: „Nu se poate așa ceva! Eu mi-am luat de mult gândul”
Rapid - Sepsi 1-1
Finanțatorul lui Sepsi, mai supărat ca niciodată: „Nu se poate așa ceva! Eu mi-am luat de mult gândul”

„Două puncte pierdute. Suntem supărați că nu am reușit să gestionăm un minut. Supărare mare. E vina noastră, am spulberat orice șansă mai aveam la play-off, asta e situația. Am fost sub orice critică. Când au luat cei de la Rapid roșu puteau să ne dea gol. Singurele lor etape din prima repriză au venit când au avut un om în minus. 

Avem un om în plus și ne relaxăm. Trebuie să învățăm ceva și mergem mai departe. Când pierzi puncte în ultimul minut e totul de moment. Din păcate noi am fost prea aerieni. Într-un final am pierdut obiectivul pe care îl aveam la începutul campionatului. Ne-a rămas cupa și locurile 7-8”, a declarat Bogdan Mitrea la flash-interviu.

Pe final în ultimele 30 de minute ne-au înghesuit în careu. Chiar dacă treceam deasupra Rapidului nu ne gândeam la play-off, dar în a doua repriză consider că am făcut un joc foarte slab. În afară de gol nu am creat nimic. Azi am făcut un meci prost. Dezamăgirea e mare când te egalează o echipă în minutul 90.
- Roland Niczuly, portar Sepsi

VIDEO Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, dezamăgit de remiza cu Rapid, scor 1-1: „Am renunțat de mult la play-off”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

INTERVIU EXCLUSIV Nicolo Napoli a dezvăluit cum a reușit să revitalizeze jocul revelației FCU Craiova: „Pregătesc echipa după metodele lui Lippi”

EXCLUSIV Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close