FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Rapid, sfatul bătrînilor » Pancu, de două ori mai bun decît Cassio

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 15:13

Răzvan Lucescu a jucat în prima repriză a partidei cu Mioveni cu Cassio vîrf central, iar la reluare l-a introdus pe Pancu. Conform cifrelor furnizate de firma de monitorizare InStat, golgeterul a fost de două ori mai bun decît Cassio. Pe lîngă golul de 3-0, Pancone l-a depăşit net pe brazilian în ce priveşte numărul de participări în faza ofensivă. A avut trei şuturi spre poartă, din care două cadrate, în timp ce Cassio n-a reuşit nici unul. Singurul capitol unde sud-americanul stă mai bine este cel al duelurilor cîştigate.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (8)
unnul
unnul  •  17 Octombrie 2011, 09:31
Postat de zoomrapid pe 16 Octombrie 2011, 15:30

Pancu este defapt un adevarat fotbalist la varsta si experienta pe care le are. Cassio este un amator care tot nu a putut sa ma convinga. care este motivul pentru care el face defapt parte din primul 11 al Rapidului???

Motivul este pur si simplu acelasi cu cel care la facut pe Bornescu sa plece razvan lucescu...

koko_rapidistu
koko_rapidistu  •  16 Octombrie 2011, 20:46

pancone i love you!!!!!!!!!!!pancone forever !!!!!!!!asta-i inceputul!!sa vedeti luni ce va face pancone!!!!!!respect forever PANCONE!!!!!!!!am curaj sa pun pariu cu oricine ca daca va juca luni cu o.i.l.e sigur va marca.!!!!si cu siguranta va juca!!!!!!! deci va marca!!!!!!!tine-o tot asa pancone si cu siguranta vei mai juca cel putin 2-3 ani!iar d-nul selectioner ar trebui sa aibe ochi si pt tine mai ales la cum evoluezi in acest tur .varsta nu conteaza din moment ce esti cu mult peste jucatori gen tanase care sincer nu stiu ce cauta la nationala,si multi altii.succes si sa dea d-nul sa devii mai bun de la meci la meci!si nu uita un gol luni cu o.i.l.e dat vei face fericiti toti rapidisti

andreirapid1923
andreirapid1923  •  16 Octombrie 2011, 19:54

Sburlea trebuie in primul 11. Cassio e slab rau!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează