FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid şi-a făcut două superechipe pentru titlu

Articol de , - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 21:05

Răzvan are la dispoziţie două garnituri complete pentru a aduce în Giuleşti al patrulea trofeu suprem din istoria clubului.


Rapidiştii visează ca Răzvan Lucescu să încheie sezonul viitor pe locul 1, chiar dacă evită să vorbească deschis despre asta. Speranţele lor sînt susţinute şi de campania tare de achiziţii din această vară, cînd au fost aduşi 8 fotbalişti. Deşi pe finalul sezonului trecut alb-vişiniii se chinuiau să găsească 18 fotbalişti pentru a-i trece pe foaia de joc, acum ex-selecţionerul are la dispoziţie 22 de jucători, cîte unul pe fiecare post. Asta în condiţiile în care Lazăr a plecat, iar Cesinha şi Marius Constantin au fost trecuţi pe linie moartă. "Aveam nevoie de un lot echilibrat pentru că anul acesta vom evolua şi în Europa. Dorinţa noastră a fost să avem dubluri pe toate posturile şi am reuşit asta", explică giuleştenii.

Pentru a completa lotul, fostul selecţioner a promovat mai mulţi tineri de la echipa a doua: Drăghia, Ad. Grigore, Dăescu, Ciolacu şi Martin. Momentan, în lot se mai află şi atacantul Dobroiu, dar acesta ar putea pleca iarăşi sub formă de împrumut.

"Nu ne gîndim că sîntem favoriţi, nici Barcelona nu poate spune asta în Spania. Totuşi, sută la sută ne vom lupta pentru titlu pînă la final"
Daniel Pancu, mijlocaş Rapid

570.000 de euro i-a costat pe Rapid cei 8 jucători. Toţi au venit liberi de contract, iar banii reprezintă primele de instalare

Reacţiile adversarilor
"Rapid a adus jucători care au evoluat la echipa naţională. În plus, cel mai tare transfer a fost, în opinia mea, aducerea lui Răzvan Lucescu. Eu cred că el e cel mai bun antrenor român"
Ricardo Cadu, căpitan CFR

"Giuleştenii sînt favoriţi la titlu, au făcut achiziţii bune, plus că l-au luat pe Răzvan. Cu ei ne batem sezonul viitor pentru a cîştiga campionatul"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Rapid a făcut cele mai bune transferuri, şi prin venirea domnului Lucescu eu cred că e o candidată serioasă la cîştigarea titlului"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
armin87
armin87  •  25 Iunie 2011, 23:23

oricum aveam cea mai buna apararea din campionat. acum avem si cel mai bun mijloc, zic eu... atacantii nu sunt chiar de prima clasa, dar avand asa o echipa in spate, sigur o sa vina si golurile:)

commys
commys  •  25 Iunie 2011, 19:18

Aduceti frate un atacant :| ca nui treaba cu cassio si zburleaa

biza30
biza30  •  24 Iunie 2011, 13:57

cu pancu in locul lui teixeira si surdu in locul lui zburlea si nu mai are nimeni ce sa ne faca....

Vezi toate comentariile (36)
Comentează