FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid trage la titlu sezonul viitor. Vezi ce vrea Şumudică de la conducere!

Rapid
Rapid

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2011 18:34

Şumudică a spus ce are nevoie pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor. Tehnicianul Rapidului speră să prindă şi o cupă europeană la finalul acestui sezon

 

"Trebuie să ne completăm lotul cu nişte fundaşi centrali, avînd în vedere că în momentul de faţă avem doar trei: Marcos Antonio, Glauber şi Marius Constantin. Dacă vom reuşi să întărim lotul cu ce avem nevoie, Rapid nu va avea probleme în a se califica în cupele europene. Dacă ni se satisfac aceste dorinţe şi ratăm Europa, va fi vina antrenorului.

Dacă vom continua treaba bună şi reuşim să ne menţinem din punct de vedere financiar, Rapid va fi o candidată la titlu sezonul următor", a spus Şumudică la Fanatik Show.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
baixinho
baixinho  •  13 Februarie 2011, 20:14

cum adică sezonul viitor? trebuie să-l mai suport încă un an?

cjk1923
cjk1923  •  13 Februarie 2011, 19:12

ce atacanti ma... avem o gramada, cassio,pancu,cesinha,sburlea chiar si herea daca e nevoie..

rapid..
rapid..  •  13 Februarie 2011, 19:12

de ce nu se incearca aducerea lui Ionita???chiar crede cineva ca ne putem baza pe Cassio si Sburlea?avem mare nevoie de un atacant.eu as paria pe o revenire a lui Ionita.Dinu Gheorghe ce pazeste?cu ce se ocupa daca nu este in stare sa aduca macar un atacant.conducerea chiar nu vede ca marea problema a noastra este atacul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează