FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid a anunțat transferul așteptat de toți fanii echipei! Prima reacție: „Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc”

Fanii Rapidului așteptau transferul lui Cristi Săpunaru // FOTO: Gsp +12   FOTO
Fanii Rapidului așteptau transferul lui Cristi Săpunaru // FOTO: Gsp

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 15:31 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 15:56

Cristi Săpunaru (37 de ani, fundaș central) a semnat cu Rapid, după ce a devenit liber de contract, despărțindu-se de Kayserispor.

Rapid continuă seria de transferuri și a semnat cu unul dintre idolii suporterilor: Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a semnat cu Rapid

După jucători ca Dragoș Grigore sau Junior Morais, Rapid a reușit încă o mutare importantă la revenirea după 6 ani în Liga 1.

Clubul a anunțat azi că fundașul Cristi Săpunaru a semnat cu Rapid și va îmbrăca tricoul giuleștenilor în următorii doi ani.

„E un moment pe care l-am așteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidiști, oameni care își doresc performanța și care fac lucrurile foarte profesionist. 

Visul meu era acela de a juca din nou pe Giulești și abia aștept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniți, și împreună cu suporterii să redevenim ce am fost", a declarat Săpunaru pentru site-ul oficial al Rapidului.

Rapid a anunțat transferul așteptat de toți fanii echipei! Prima reacție: „Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc”
Cristi Săpunaru a revenit la Rapid // FOTO: facebook.com/FCRapid1923oficial/

Fundașul central a mai jucat la Rapid în trei rânduri: iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iulie 2010 și februarie 2015 - septembrie 2015. Pe lângă Rapid și Kayserispor, Săpunaru a mai evoluat pentru FC Național, FC PortoReal Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra și Denizlispor.

Cel mai important trofeu pe care-l are în palmares este Europa League, cucerit în 2011 alături de FC Porto. Săpunaru mai avea un an de contract cu Kayseri, dar a ajuns la un acord privind rezilierea înțelegerii.

Cu Săpunaru, Rapid va dispune de o apărare experimentată sezonul viitor. Giuleștenii au rezolvat deja transferurile lui Claudiu Belu-Iordache (fundaș dreapta), Dragoș Grigore (fundaș central), și Junior Morais (fundaș stânga). Media de vârstă a celor 4 este foarte înaintată, de 33 de ani!

Ce transferuri a făcut Rapid în această vară

  • Antrenor: Mihai Iosif (confirmat)
  • VENIRI: Al. Albu (Chiajna), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Cr. Săpunaru (liber), Junior Morais (Gaziantep)
  • REVENIRI: Demici (Slatina), Mocioaca (Dăești)
  • PLECĂRI: R. Crișan (Astra), D. Benzar (liber), Drăghiceanu (liber), Jorza (liber), Zunici (liber), I. Voicu (retras)

VIDEO Andrei Cristea: „Cu Rapid am semnat de 2 ori și n-am jucat niciun minut”

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Ionuț Voicu a semnat cu Rapid! Ce funcție va ocupa: „Este un nou început”

Rapidiștii se țin de glume » Modul inedit prin care și-au prezentat adversarele din sezonul viitor de Liga 1 :D

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  04 Iulie 2021, 20:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vezi ca e pleonasm sa spui gigist gretos :)

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  04 Iulie 2021, 20:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vinde-ti frate lucruri de prin casa sa nu va fuga jucatorii din cantonament, lasa echipele profesioniste, cu stabilitate financiara.

arestat123
arestat123  •  04 Iulie 2021, 19:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează