FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului

Articol de , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 13:56 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:16

Portarul Horațiu Moldovan (25 de ani) a vorbit la reunirea Rapidului despre viitorul lui.

După ce a impresionat la echipa giuleșteană și la națională, Horațiu Moldovan a atras atenția mai multor cluburi. FC Basel ar fi dispusă să-i achite clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro. Dacă negocierile s-ar concretiza, Moldovan ar încasa un salariu imens în Elveția, în jur de 50.000 de euro lunar.

VIDEO Horațiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec de la Rapid, dar mă gândesc și la mine”

Înainte de primul antrenament al anului, Moldovan a vorbit despre un posibil transfer, declarând că ar pleca doar dacă va veni o ofertă atractivă.

„Vreau un an mai bun ca 2023, deși a fost cel mai bun an pentru mine. Îmi doresc să fiu sănătos și să am performanțe cât mai bune.

E perioada de transferuri, da... Dacă va veni o ofertă de nerefuzat, probabil voi face acest pas. Dar acum îmi e gândul doar la Rapid. Nu sunt disperat să plec. Vreau să fiu sănătos și să-mi fac treaba cât mai repede.

Nu știu ce va urma. Sunt aici. Mă bucur că am revenit la antrenamente și mă gândesc la Rapid. Dacă vine o ofertă foarte-foarte bună... Mă gândesc la EURO, dar mă gândesc și la mine. 

Aș vrea în Europa, pentru a face pasul care trebuie în cariera mea. Dar nu mă gândesc doar la plecare. Vreau să fiu sănătos și să am performanțe la Rapid”, a spus Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului.

Am o relație foarte bună cu cei de la Rapid. Nu am niciun reproș față de domnul Șucu. E cel mai corect pe care l-am întâlnit. Iar pentru domnul Angelescu am cel mai mare respect, pentru că mi-a întins o mână când probabil nimeni nu mai credea în mine. 

- Horațiu Moldovan

97 de meciuriare Moldovan în poarta Rapidului, doar în Liga 1. Evoluează pentru giuleșteni din 2021

Citește mai multe știri din Superligă:

Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?
RAPID
Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?
Nu a lăsat loc de interpretări » Ce a spus rapidistul Cătălin Cîrjan despre viitorul lui
RAPID
Nu a lăsat loc de interpretări » Ce a spus rapidistul Cătălin Cîrjan despre viitorul lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
pacient
pacient  •  03 Ianuarie 2024, 21:17

Moldovan a ajutat Rapidul si merita un contract mai bun "afara". E cat se poate de normal sa isi doreasca da evolueze si financiar, si profesional. Cine il judeca pentru asta, rapidist sau nu, e ipocrit. Basel ar fi o optiune buna sa joace la un nivel mai inalt. Cu putin noroc si cu multa munca, va reusi sa ajunga si mai sus.

badeadorian
badeadorian  •  03 Ianuarie 2024, 18:59
Postat de ssLazio pe 03 Ianuarie 2024, 17:58

Cu tot respectul, aia nu e freză? Freză avea și Boc, freza avea și Răducanu, doar la Lăcătuș nu se poate cataloga ce avea ca fiind freza :) Eu doar l-am evidențiat prin freză și am subliniat că declarațiile și pretențiile au început să depășească realizările.

Dar poti sa iei in calcul ca declaratiile ( unele ) sunt ''contrafacute'' ??? ...Ai vazut ''live'' ce declara Moldovan .... articole de dragul discutiilor apar tot timpul , indiferent de apartenenta jucatorului . Si apropo de freza , ce n-am da si tu si eu sa avem freza lui si sa fim 'ultimul aparator' al Nationalei !!! .

supereduardo10
supereduardo10  •  03 Ianuarie 2024, 18:16

Astia pun titlui aiurea , de parca Mpldovan nu e la reuniunea Rapidului e sa faca vizita medicala pentru alta echipa :)) Sincer nu cred ca pleaca in iarna si va lua campionatul cu Rapid . Oricum este cel mai bun portar al Romaniei de la Lobont in coace. Si pt habarnistii care au degete la maini si piciore numarati cate goluri a salvat din poarta Romaniei. Fara el baieti tineati la european cu Albania :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează