FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid e noul Viitorul » Șucu a preluat modelul de la Hagi! Cum poate arăta formația lui Bergodi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 11 februarie 2024 14:45 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:17

 Rareș Pop (18 ani) e aproape să devină noul jucător al Rapidului. Mijlocașul de bandă de la UTA va semna acum cu giuleștenii, dar va rămâne la Arad până la finalul sezonului.

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a luat-o pe urmele lui Gică Hagi, despre care a spus de multe ori că îl admiră. Și a adus jucători tineri la formația sa.

Rapid va plăti o sumă importantă pentru Rareș Pop, 800.000 de euro. Iar mijlocașul se înscrie pe lista ultimelor transferuri făcute de giuleșteni, care i-au mai adus în ultima perioadă pe Andrei Borza (18 ani), Cătălin Vulturar (19 ani), Claudiu Petrila (23 de ani) sau Omar El Sawy (19 ani).

Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

Rapid și-a asigurat viitorul

Giuleștenii au adus și doi străini cu vârste bune: Albion Rrahmani (23 de ani) și Borisav Burmaz (22 de ani). Iar trupa lui Cristiano Bergodi are acum un lot care arată promițător pentru sezoanele viitoare.

Începând cu portarul Marian Aioani (24 de ani) și cu fundașul Cristi Ignat (21 de ani), Rapid poate alinia în scurt timp o echipă cu jucători extrem de tineri pe fiecare post.

Cum ar putea arăta Rapid în viitor: 

Aioani (născut în 1999) / Ungureanu (2007) - Onea (1998), Ignat (2003), Iacob (1996) / Bădescu (2005), Borza (2005) - R. Pop (2005) / Funsho (1999), Vulturar (2004) / Oaidă (1998), El Sawy (2004) / Emmers (1999), Petrila (1998) / Krasniqi (1998) - Burmaz (2001) / Al. Stan (2005), Rrahmani (2000) / Micovschi (1999)

Când am plecat spre meci, mă gândeam că și o remiză ar fi fost bună. Dar prin minutul 70 recunosc că aș fi fost amărât să ne egaleze, pentru că noi am avut ocaziile mai clare. Mi-a plăcut foarte mult angajamentul echipei. 

Tot ce-mi doresc acum e să nu luăm piciorul de pe accelerație pentru că o victorie vineri, cu Hermannstadt, ar însemna și calificarea automată în play-off. Dacă domnul Becali consideră că lupta e încheiată și nu-i e frică de Rapid, foarte bine. Probabil are dreptate. Eu nu mă pricep atât de bine la fotbal. Dar cred că în acest play-off care urmează, oricine poate bate pe oricine. Va fi cel mai spectaculos din istorie și asta nu poate să fie decât bine pentru fotbalul românesc. 

- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid, pentru GSP.ro

VIDEO Cristiano Bergodi: „Este o victorie mare, pentru că ne duce acolo sus!”

Citește și:

Cristi Săpunaru, prima reacție după accidentarea cu CFR Cluj » Când poate reveni căpitanul Rapidului
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Cristi Săpunaru, prima reacție după accidentarea cu CFR Cluj » Când poate reveni căpitanul Rapidului
Dan Șucu, „săgeți” către Gigi Becali, după ce a ajuns la 6 puncte de FCSB: „Vreau să-i transmit un mesaj”
RAPID
Dan Șucu, „săgeți” către Gigi Becali, după ce a ajuns la 6 puncte de FCSB: „Vreau să-i transmit un mesaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  12 Februarie 2024, 13:52
Postat de Jnb23 pe 11 Februarie 2024, 16:13

Bani aruncat! Unde sa joace? Krasniq pt ce a fost adus? Sunt deja vreo6 jucatori foarte buni pentru 2 posturi. Pentru benzi teoretic sunt Petrila și Funsho ceilalți sunt rezerve.. Elsawy / krasniqi/ papeu și Rareș sa facă banca? N-are sens. Nu mai bine cauta un fundaș central???

Ia spune ai auzit de accidentări? Dar de rotație? Dar de Cupa României? Dar de tineri care sa crească având ocazia sa joace sa poți sa ii vinzi sa iti faci bugetul pe următorul an? Unde sa joace? Pe terenul de fotbal dacă arata ca merită. Hai dute repede la Tăvi "îl ia vantul" Popescu ca ala sigur e "bun" la fotbal

lupuaurel
lupuaurel  •  11 Februarie 2024, 16:59

Matei Ilie de la CFR, bun, puternic, combativ; puțin deficitar la plasament, dar mai aerian este Borza... FZR!

gicapuia
gicapuia  •  11 Februarie 2024, 16:26
Postat de ienasoiu pe 11 Februarie 2024, 15:38

Cârjan?

In primul rind Cârjan nu e jucatorul Rapidului si nu cred ca va fi. Desi Rapid are nevoie ca de aer de un mijlocas la constructie, cam ce ar trebui sa fie Cirjan, in conditiile in care poate profita de regula under 21,( si i s-au oferit sanse), a fost la inceput laudat de multi oameni de fotbal ( vezi Pancu si numai) , NU PROGRESEAZA . Nu poti sa ajungi titular la Rapid si nicaieri altudeva, daca la 19 ani te limitezi la o pasa buna pe meci ! Nimeni nu spune sa fii Gavi sau Pedri, dar daca nici in amaritul asta de campionat nu poti sa iesi in evidenta, nu ai ambitia sa rupi barierele ( ai 19 anu nu 30 ca Ionita II- o mostra de superficialitate ) atunci o sa ai probleme cu viitorul tau.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează