FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Constrâns de accidentări, Cristiano Bergodi pregătește schimbări importante » Cum ar putea arăta Rapid la meciul cu CSA Steaua

Articol de , - Publicat luni, 30 octombrie 2023 12:34 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 13:42

În ciuda victoriei cu Universitatea Craiova, 2-0, și a jocului bun, Rapid a terminat cu emoții partida de pe Giulești.

La puțin timp după accidentarea lui Claudiu Petrila, un alt jucător de bază al Rapidului, fundașul stânga Andrei Borza (17 ani) a acuzat crampe musculare și a fost înlocuit în minutul 70 cu Răzvan Onea.

„Borza a simțit ceva și nu a vrut să riște”, a spus Săpunaru după meci.

Rapid, ce ghinion! După golgheter, pierde și cel mai prolific jucător
RAPID
Rapid, ce ghinion! După golgheter, pierde și cel mai prolific jucător

Cristiano Bergodi vrea să-l menajeze pe Andrei Borza

De la venirea sa la Rapid, în etapa a a 6-a, când a debutat chiar împotriva fostei sale echipe, Farul, tânărul internațional a jucat non-stop. 

El a fost integralist în toate partidele, până la meciul cu Universitatea Craiova, bifând 8 runde de campionat și un joc de Cupă, plus cele 70 de minute duminică seară, cu oltenii.

Borza va fi supus azi unui control. Iar cel mai probabil va fi menajat în partida de Cupă de miercuri, cu CSA Steaua. Astfel, Răzvan Onea ar putea juca fundaș dreapta, iar Braun fundaș stânga, în locul lui Borza.

Nu am prea multe informații despre Petrila. Probabil e o ruptură. La cum mergea după meci, 90% e ruptură. Îl pierde... Vom vedea câte de mare e ruptura, cât de gravă. Cel puțin 2-3 săptămâni îl pierde. Sper să nu fie prea mult. Cum avem în formă maximă, cum se accidentează. Am fost foarte ghinioniști în ultima vreme. Avem trei titulari accidentați: Petrila, Rrahmani și Emmers. Dar avem un lot numeros și de valoare.  

- Victor Angelescu, acționar Rapid, la GSP Live

Cum ar putea arăta Rapid la meciul cu CSA Steaua 

Bergodi ar pregăti mai multe schimbări în echipa de start pentru meciul cu CSA Steaua. Pe lângă mutările din defensivă, forțate de accidentări, Bergodi va schimba și în ofensivă. Iar în locul lui Petrila ar urma să intre Jayson Papeau (27 de ani), care a bifat un gol și o pasă de gol în 12 etape. 

Cum ar putea juca Rapid: Drăghia - Onea, Cristea, Dr. Grigore, Braun - Cîrjan, Albu, Kait - Papeau, Stan, Pănoiu

VIDEO Situația lui Cătălin Cîrjan a fost comentată de Victor Angelescu la GSP Live: „Nu îl blochează nimeni. Cine e bun, joacă!”

Citește și: 

Conducerea Rapidului vrea mai mult: „Putem avea un nivel mai bun”

Diana Șucu, interviu extins! Cine a fost „prima ei dragoste” și cum a fost prima întâlnire cu Dan Șucu: „Am fugit!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
Catalynn_11
Catalynn_11  •  30 Octombrie 2023, 16:48
Postat de danielo pe 30 Octombrie 2023, 15:01

Să înțeleg că ei sunt Rapid și atât iar noi suntem “CSA” Steaua? Cam asta este imparțialitatea jurnaliștilor de la GSP. Păi ori joacă CSA Steaua cu FC Rapid 1923 ori Steaua cu Rapid..nu așa ar fi elegant?

Pssst! Ei luptă din interior cu sistemul corupt de casele de pariuri, nu se încurcă ei cu detalii din astea … înțeleg ca toți cei 90 semnatari sunt încă pe baricade, nu a renunțat unul măcar la banii asupritorilor! :-)))

Str82HeIL
Str82HeIL  •  30 Octombrie 2023, 16:34
Postat de zetanu pe 30 Octombrie 2023, 13:28

Cand il auzi pe Angelescu cu lotul valoros si numeros, te intrebi daca omul asta nu e venit de pe alta planeta. Planeta Snagov. El nu vede ca Papeau ala e zero, de fapt, sub zero, Borja Valle nu e in stare sa alerge 10m, Panoiu e vesnica speranta, jucator de liga a doua maxim, Ionita doarme 3-4 meciuri si in al 5-lea se mai trezeste, zici ca gata, si-a revenit...si pe urma iar somn. Singurii jucatori care au facut ceva in sezonul asta sunt Petrila, Rrahmani, Funsho, Oaida, Braun si cam atat...

Lasa ca aveti voi echipa :)))

Str82HeIL
Str82HeIL  •  30 Octombrie 2023, 16:33
Postat de steaua.libera pe 30 Octombrie 2023, 15:25

Miercuri va urcam pe garduri :) cu stima!

De la atata ras sau de ce?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close