FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu a intrat în direct și n-a menajat pe nimeni: „Am ajuns echipa păcii, nu mai batem pe nimeni! + anunță că are un plan B pentru înlocuirea lui Iosif

Victor Angelescu / Captură Rapid TV
Victor Angelescu / Captură Rapid TV

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 22:32 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 22:52

Victor Angelescu, finanțatorul celor de la Rapid, a vorbit din nou despre situația giuleștenilor, care au ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie și și-au periclitat șansele de a se califica în play-off.

Rapid a ajuns la 9 runde fără victorie în campionat, ultimul succes fiind cel cu FC Argeș (2-0), de pe 10 decembrie 2021! Echipa a alunecat de atunci de pe locul 4 până pe 9, iar finanțatorul Victor Angelescu pare să fie din ce în ce mai nemulțumit. Cum situația lui Mihai Iosif e din ce în ce mai complicată, omul de afaceri a recunoscut că giuleștenii au un plan B pentru banca tehnică. 

Victor Angelescu: „Am ajuns echipa păcii, nu mai batem pe nimeni!

Am ajuns echipa păcii, nu batem pe nimeni! Suntem supărați! Voiam să câștigăm derby-ul cu Dinamo, eram favoriți. Din păcate, nu ne revenim. Vom trage linie după cele două meciuri rămase și vom vedea ce vom face.

Avem un plan B, orice echipă are un plan B. Nu s-a vorbit oficial cu niciun antrenor, dar asta nu înseamnă cu eu nu am vorbit cu Daniel Niculae despre un plan B”  a spus Angelescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. 

Nu avem discuții cu nimeni din galerie despre numele noului antrenor, vă spun sigur. Fiecare are un scop în acest club.

- Victor Angelescu, finanțator Rapid

Ultimatum pentru Mihai Iosif

Luni, Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate că Mihai Iosif e obligat să câștige ultimele două etape din sezonul regulat, cu FCU Craiova și Clinceni, pentru a nu fi demis de la Rapid.

Surse autorizate susțin că, după antrenamentul de duminică, Iosif a avut o nouă întâlnire cu finanțatorul Victor Angelescu și cu președintele Daniel Niculae. A fost asigurat că lucrurile nu s-au schimbat nici după remiza cu Dinamo, însă o primă condiție să poată continua pe banca giuleștenilor ar fi să câștige ultimele două partide din sezonul regulat, în deplasare cu FCU Craiova și acasă cu „lanterna” Clinceni.

Ne dorim ca în play-out să terminăm pe locuile 7-8. Contează locul și pentru banii din drepturile TV, contează și pentru numele nostru.

- Victor Angelescu, finanțator Rapid

VIDEO Marius Șumudică: „Nu mă întorc în Liga 1”

Citește și alte știri despre Rapid:

A venit nota de plată! Rapid, pedepsită dur după incidentele din partida cu Dinamo

EXCLUSIV Ultimatum pentru Mihai Iosif » Ce trebuie să facă pentru a continua la Rapid + 3 nume pe lista scurtă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Martie 2022, 14:45
Postat de Dan Man pe 28 Februarie 2022, 23:29

Om de afaceri,finantator...asta cu fata de pusti *** e finantator?Asta e paravan sigur.

Trezește-te că sa făcut dimineață băiețică!!! //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Mult respect Dle. Angelescu! Totu și Iosif trebuia îndepărtat încă din tur când la fel ca acum am avut o mulțime de meciuri fără victorie. Iosif a fost extraordinat pentru ce a fost și ce a făcut , dar și-a arătat limitele de mult... TREBUIE să trecem la următorul nivel.

mike59
mike59  •  28 Februarie 2022, 23:33

PS: Aș fi vrut eu să fie playoff. Scuze Playout.

209755516606440
Dan Man  •  28 Februarie 2022, 23:29

Om de afaceri,finantator...asta cu fata de pusti *** e finantator?Asta e paravan sigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează