FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

Gluma serii după Rapid - Petrolul » Răducioiu și Moldovan au râs de Braun: „A fost mai rapid în parcare, decât pe teren”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 10:14 / Actualizat luni, 14 august 2023 11:15

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu au glumit după Rapid - Petrolul 0-2 pe seama lui Christopher Braun.

Fundașul de 32 de ani al Rapidului s-a grăbit să plece de la stadion. Reporterii GSP l-au surprins în căutarea mașinii, în parcarea stadionului, la doar 10 minute după fluierul final al lui Andrei Chivulete, deși a fost integralist. 

Șucu se culcă patronul lui Chelsea și se trezește al lui Rapid. Ce se întâmplă cu Bergodi?
RAPID
Șucu se culcă patronul lui Chelsea și se trezește al lui Rapid. Ce se întâmplă cu Bergodi?

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu s-au amuzat pe seama lui Christopher Braun

La finalul meciului, Viorel Moldovan și Florin Răducioiu au văzut imaginea cu apăratorul adus de la CFR Cluj și s-au amuzat pe seama rapidității acestuia.

Braun a trecut prin duș... L-au surprins reporterii căutându-și mașina prin parcarea stadionului la 10 minute de la finalul meciului. E ca Flash (n.r. supererou din benzile desenate, a cărui superputere era viteza). Cum să treci așa... La 10 minute tu să fii în parcare și să-ți cauți mașina... Nu ai cum! Asta reflectă confuzia care e în momentul de față”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport. 

Viorel Moldovan a fost completat de Florin Răducioiu: „Deci a fost mai rapid în afara terenului, decât pe teren. A fost mai rapid în parcare. Hai, mă, pe bune?!”

La ieșirea din parcare, Braun a dat direct peste suporterii giuleștenii. Fanii l-au apostrofat: „Gata, bă, ai plecat? Te doare...”.

Cristiano Bergodi: „Ce e cu Braun?” 

După meci, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre situația lui Christopher Braun.

„Nu știu. Ce se poate spune despre Braun? A fost unul dintre cei mai buni jucători astăzi. S-a dăruit, a ajuns în careu, a făcut tot ceea ce trebuie. Nu e nicio problemă cu el”, a declarat italianul.

VIDEO Suporter infiltrat la conferința lui Cristiano Bergodi: „Ce presiune?! Nu s-a pus nici o presiune!” 

Citește și: 

Doar 3 rapidiști au fost peste media echipei » Ce note au luat Borja Valle și Bergodi după eșecul cu Petrolul

Cristiano Bergodi, apărat după încă un pas greșit: „Ar fi absurd să-l demită” » Ce a remarcat un fost antrenor al Rapidului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  14 August 2023, 10:43

Plecarea lui Braun arata ca Rapidul nu are un vestiar unit, dar e firesc din moment ce e nou venit si e presiunea asta pusa de galerie! Rapid o sa inceapa sa joace fotbal doar atunci cand telenovela aducerii lui Sumi va lua sfarsit! Pana atunci, asteptati-va la pase cu capul in pamant si la tontogoluri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează