FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Discuția care a schimbat totul » Rapid voia să scape urgent de el: „Prima persoană pe care trebuie s-o dăm afară! Ia numai cartonașe roșii”

Marius Constantin, o figură inconfundabilă / foto: Arhivă GSP
Marius Constantin, o figură inconfundabilă / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 12:59 / Actualizat sambata, 26 august 2023 14:54

În direct la GSP Live, italianul Renzo Rossi, un personaj „adoptat” definitiv de fotbalul românesc, a povestit cum, alături de compatriotul Cristiano Bergodi, l-a salvat pe Marius Constantin, fostul stoper al Rapidului și al echipei naționale, într-o perioadă în care Constantin Zotta încerca să-l dea afară pe fotbalist.  

Supranumit de Copos în trecut „singurul Spartan din Liga 1” pentru modul în care se dăruia pe teren, capriciosul Marius Constantin a fost implicat, de-a lungul timpului, în nenumărate polemici legate de viața sa extrasportivă și nu numai. Stilul său agresiv, uneori inconștient, la limita regulamentului, i-a adus multe probleme, inclusiv în cadrul cluburilor la care a jucat.

Așa s-a întâmplat și la Rapid, unde, în urmă cu 15 ani, Constantin intrase pe „lista neagră” a lui Constantin Zotta. Renzo Rossi a povestit cum a împiedicat la acel moment concedierea lui Marius Constantin. 

Dinamovistul care a pus umărul la renașterea Rapidului: „Am contribuit, am un rol acolo”
RAPID
Dinamovistul care a pus umărul la renașterea Rapidului: „Am contribuit, am un rol acolo”

Marius Constantin, salvat într-un moment critic de Bergodi și Renzo Rossi: dezvăluiri după 15 ani

„Apropo de «nebunia» lui Săpunaru, hai să-ți dau un exemplu: Marius Constantin. Toată lumea știe forța lui, voința lui, «nebunia» lui. Am mers la Rapid (n.r. - în sezonul 2007-2008), era domnul Zotta președinte, care ne spune: «Prima persoană pe care trebuie s-o dăm afară e Marius Constantin!».

Cristiano se uita la el: «Cum adică?» «Păi, ia numai cartonașe roșii, devine indisponibil, e nebun», îi spune Zotta. Cristiano i-a zis: «Dacă pleacă Marius Constantin, mi-ai scos jumătate de echipă, că numai el ține tot acolo, cu forța lui!»”.

Renzo Rossi: „Ne-am asumat și am avut încredere unii în ceilalți”

Italianul și-a continuat istorisirea: 

„Am mers și i-am spus lui Zotta: «Domnu' Zotta, lăsați-l pe Marius Constantin, știm cum să gestionăm». Fiecare jucător are caracterul lui, contează să transmiți ce vor ei să audă. Fără lipsă de modestie, am știut să-mi fac meseria!

Am vorbit cu el și, în nici o lună, cam în 20 de zile, vine Zotta la mine: «Spuneți-mi ce i-ați făcut lui Constantin! E alt jucător, e cuminte, nu ia niciun cartonaș!» Am vorbit cu el atât eu, cât și Cristiano, și i-am spus anumite chestii. Ne-am asumat și am avut încredere unii în ceilalți”, a povestit Renzo Rossi, la matinalul GSP Live. 

Marius Constantin Constantin și-a trecut în CV opt sezoane în tricoul Rapidului (2004-2011 și 2012/2013). A adunat nu mai puțin de 190 de meciuri în care a apărat culorile giuleștenilor, făcând parte din echipa care a atins sfertul de finală al Cupei UEFA în 2006. Are în palmares două Cupe ale României, 2005/2006 și 2006/2007. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Dinamovistul care se laudă că a pus umărul la renașterea Rapidului: „Am contribuit, am un rol acolo”

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrian.7
adrian.7  •  26 August 2023, 15:55

Despre Marius Constantin rpmâne bataia pe care a vrut sa i-o ea antrenorului său, Șumudică pentru că o luase la misto pe navasta lui, mai bătrână decât el și care umbla îmbrăcată mult sub vârsta ei...Că până la urmă Șumudică a avut dreptate și Constantin a divorțat este altceva...„Vreau să mă simt apărată” a spus actuala iubită a lui Constantin, o cantăreață de Banat... Atât a rămas din marele fotbalist...un macho care apără femei

beefree
beefree  •  26 August 2023, 15:01

Constantin a jucat numai la echipe mediocre. ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează