FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOLUNTARI 4-1

Momentul care a umbrit sărbătoarea lui Adrian Mutu: „Doar asta m-a deranjat azi!”

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 22:41 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 22:55

Rapid a învins-o categoric pe FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 24 din SuperLiga României. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a avut un singur motiv de nemulțumire, golul primit în prelungirile partidei. 

Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională
Metz - Rapid
Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională

Adrian Mutu, după Rapid - FC Voluntari 4-1

„Am avut un meci reușit, nu doar la nivel de goluri. Chiar dacă au schimbat sistemul de joc, am fost puțini surprinși, a fost bine. Toate meciurile sunt importante, dar unele contează mai mult! Mai ales când e spre sfârșitul sezonului regular. Mă bucur că avem trei victorii și două egaluri în ultimele meciuri. 

Singurul lucru care mă deranjează este că am primit gol în ultimele secunde. Un gol la care a fost mai mult meritul nostru, cred că e autogol. Dar nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu. Vreau să îmi felicit băieții, au reușit să se concentreze. Au înțeles că astfel de meciuri contează”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport. 

Analiza lui Mutu, după victoria cu Voluntari

  • ...despre Dugandzic: „Este într-un moment foarte bun, se vede că are o legătură bună cu colegii, se simte bine la Rapid”
  • ...despre debutul lui Bamgboye: „Să sperăm că nu are nevoie de multe meciuri pentru integrare. Mi-a plăcut cum a intrat. Toți băieții au intrat bine. Sper să se adapteze și să demonstreze de ce a fost adus la Rapid”
  • ...despre Sefer: „Pentru mine, toți băieții sunt titulari. Sunt alegerile pe care le face un antrenor. Cel mai neplăcut în meseria asta... Toți se antrenează bine, inclusiv Sefer. Va avea și el șansele lui. Sper să demonstreze că a meritat încrederea pe care i-am acordat-o”
  • ...despre derby-ul CFR - FCSB: „Mi-e indiferent. Sper să fie un meci frumos, condițiile de la Cluj să fie bune. Nimic nu vreau, nu prefer nimic. Mă gândesc doar la echipa mea”.

VIDEO. Alexandru Ioniță, declarații după Rapid - FC Voluntari 4-1: „Am tratat meciul foarte serios”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Omul care i-a adus la Rapid pe Kait, Emmers, Papeau și Bamgboye propune un nou proiect: „Conducerea mă încurajează! Asta urmărim!”

Afirmație surprinzătoare a lui Eugen Neagoe: „Aș fi susținătorul lui FCU Craiova în finala Cupei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
imgb
imgb  •  05 Februarie 2023, 02:06

Hai Rapidu' !....de la un fan Petrolu' !....

VanBasten
VanBasten  •  05 Februarie 2023, 01:03

Mutule, esti baiat mare, scoate degetele din gura. Cah, cah, bad boy. Stii cati germeni si microbi contin mainile tale dupa ce dai noroc cu Bocciu?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează