FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU, SÎMBĂTĂ, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidist, în copilărie, ar putea ajunge la Dinamo din 2012 » Vor un Rover

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 19:21

”Cîinii” s-au interesat de golgeterul Seriei B2, argeşeanul Rover Cîrstea, care a marcat de 10 ori în 13 etape. Caracteristici: dribleur, tînăr, cuminte, conştiincios, superieftin


Dinamo a intrat în posesia CV-ului lui Rover Cîrstea, golgeterul de 22 de ani al Seriei B2, cu 10 goluri în 13 etape. Scouterii "cîinilor" l-au urmărit pe fotbalist la cîteva meciuri, după ce le-a fost recomandat, urmînd ca, la iarnă, să ia decizia finală, dacă Rover va deveni "cîine" din 2012. Cîrstea a avut un început exploziv de sezon, cu 10 reuşite în 8 etape, dar, în ultimele 5 meciuri, n-a mai punctat deloc. "A fost şi accidentat", i-au luat apărarea piteştenii.

Tînărul este catalogat ca fiind tehnic, lucru observat şi de emisarii lui Dinamo. "A cerut, din proprie iniţiativă, să locuiască în cantonamentul echipei FC Argeş, nu a vrut apartament. A zis că e mai bine aşa. Este cuminte şi conştiincios", zic colegii şi reprezentanţii clubului său.

Rover, de la un film, nu de la maşini
- Numele său nu vine de la automobilul Rover. "Mamei i-a plăcut numele unui copil pe care l-a văzut într-un film pe cînd era gravidă, a zis că e un semn, aşa că a decis să mă numească astfel", a povestit tînărul.
- Este din Mioveni, dar a venit de mic la fotbal, la FC Argeş, deşi, la un moment dat, era împins către handbal. "Vecinii şi prietenii l-au sfătuit să aleagă fotbalul, după ce l-au văzut driblînd pe maidan", au povestit oficialii piteşteni.
- Este fan Ronaldo, dar nu Cristiano, ci Luis Nazario Lima, brazilianul. De aceea este şi fan Real Madrid.
- Cînd era mic ţinea cu Rapid!


1.500 de lei este salariul lunar al fotbalistului la FC Argeş

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  19 Noiembrie 2011, 10:03

Pare un baiat bun..dar nu e cazu sa mai luam atacanti care sa frece banca...avem Niculae,Danciu..si inlocuitori Tucudean,Ganea.....FUNDAS STANGA NE TREBUIE!

trafalgar
trafalgar  •  18 Noiembrie 2011, 15:04

Pe mamica lui nu ati intrebat-o cu ce echipa tine!poate cu steaua,nu stiu!.Propun ca bebelusii la nastere sa fie intrebati cu ce echipe tin,sa le tatuam o sigla cu echipa pe buca stanga si in veci vecilor(amin) sa nu mai tina cu alta echipa.

mario_san
mario_san  •  18 Noiembrie 2011, 09:30

Asa se face treaba, cumperi 10 ieftini si incerci.Daca reusesti cu 1 oricum este mai ieftin decat sa cumperi 1 scump si sa te trezesti ca nu se adapteaza, ca nu merge, ca nu este serios sau mai rau ca se accidenteaza.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează