FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI - RAPID, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidiştii au ajuns tîrziu în Vaslui pentru că au mers cu autocarul: "Nu închideţi bucătăria, că venim!" :D

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 22:34

Giuleştenii au mers în Moldova cu autocarul, au întîrziat şi i-au sunat pe cei de la hotel să amîne cina


La Rapid nu mai sînt bani nici de avion. Azi, giuleştenii vor juca la Vaslui şi, alături de întreg stafful, fotbaliştii au plecat ieri spre inima Moldovei cu autocarul în jurul orei 14:00. Pînă acum, giuleştenii preferau să facă respectivul drum cu avionul, cu aterizare la Iaşi.

Elevii lui Rada au mers cinci ceasuri pînă la destinaţie, în condiţiile în care, în trecut, o astfel de deplasare ar fi însemnat doar circa două ore. "Ce pretenţii să mai avem, astea nu sînt condiţii de Liga 1, ci de judeţeană. Am amorţit în scaune! Dar asta e, ne adaptăm. Oricum ne mint de două luni că o să ne luăm banii şi noi nu vedem un leu de la conducere", s-au revoltat jucătorii alb-vişinii.

În timp ce erau la Bîrlad unul dintre oficialii clubului a sunat la recepţia hotelului Europa, acolo unde îşi rezervaseră camerele, să-şi anunţe întîrzierea, dar şi să solicite reprogramarea cinei. "O să mai întîrziem ceva pînă ajungem la Vaslui, dar staţi liniştiţi, că venim! Sîntem pe drum... Să nu închideţi bucătăria că ajungem!" a fost mesajul rapidiştilor către conducerea hotelului.

"Normal ar fi ca toată lumea să fie plătită la zi, dar astea sînt condiţiile în România"
Daniel Pancu, atacant Rapid

"E o situaţie delicată, nu vreau să vorbesc mai mult"
Marian Rada, antrenor Rapid

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (26)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Decembrie 2012, 23:02
Postat de chris1391 pe 02 Decembrie 2012, 17:26

Furiosule, ai stat vreodata pe scaun timp de 5 ore ? cand te ridici esti intepenit complet, ti-au amortit bucile si daca ai avut norocul sa stai si cu un muschi contractat iti trebuie vreo doua ore ca sa-ti revii ; e normal sa-ti chinui asa propriii jucatori, care peste 24 de ore au un meci greu ?

daca vrei sa pierzi meciul sau sa ai scuze pentru asta...da

chris1391
chris1391  •  02 Decembrie 2012, 17:26
Postat de tigruzzu pe 02 Decembrie 2012, 12:32

Și de la Iași cu ce veneau, mă? Nu tot cu autocarul? Și atunci ce mare surpriză că au venit cu autocarul? Și care-i problema că au întârziat o oră? Și care-i problema că acum au PREFERAT să vină cu autocarul în loc de avion? Auzi?, cică: ”La Rapid nu mai sunt bani nici de avion”!!! De parcă avionul ar fi căruță, drezină sau așa ceva... Reațiaidreaq de ovini... Probabil că ceaușeii ”multilateral-dezvoltați” :-), mai ziși și ”0ILE”, vin la Vaslui cu nave spațiale inter-galactice! Poate au economisit niște bani?

Furiosule, ai stat vreodata pe scaun timp de 5 ore ? cand te ridici esti intepenit complet, ti-au amortit bucile si daca ai avut norocul sa stai si cu un muschi contractat iti trebuie vreo doua ore ca sa-ti revii ; e normal sa-ti chinui asa propriii jucatori, care peste 24 de ore au un meci greu ?

pexibaniaz
pexibaniaz  •  02 Decembrie 2012, 15:56

Prosii. Autocarul ala care l-am vazut azi in Barlad e de 5 stele, nu te poti plange. Daca vrei sa joci fobal pentru Rapid cu sufletul (asa cum se declara rapidistii), vii si cu microbuzul sau cu trenul.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează