FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 1-1

Rapidiştii ezită să semneze noile contracte » Lazăr: "Nu ştiu" / Bozo: "Nu mai vreau!"

Articol de , - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

"Vamă" le-a oferit lui Lazăr şi lui Bozovici prelungirea contractelor. Căpitanul nu e însă de acord cu unele clauze, în timp ce fundaşul nu doreşte să semneze pînă la 1 ianuarie.

Rapid e ţinută în joc de glezne de doi dintre oamenii ei de bază. "Le-am făcut oferte lui Lazăr şi lui Bozovici ca să le prelungim acordurile. Sînt propuneri financiare peste ce cîştigă ei în acest moment, aştept un răspuns", a anunţat ieri Dinu Gheorghe la GSP TV.

Costin Lazăr (29 de ani) recunoaşte negocierile, însă nu e pe deplin mulţumit. El ar vrea un acord pe 4 sezoane, însă şefii i-au oferit o durată la jumătate, pentru că se tem că o dată cu vîrsta mijlocaşul n-ar mai putea da randamentul din prezent. "Nu ne-am înţeles încă. Eu vreau ceva, clubul altceva, mai sînt nişte aspecte pe care nu le-am stabilit", a dezvăluit Lazăr.

În cazul lui Vladimir Bozovici lucrurile sînt mult mai complicate. Prin vocea impresarului său, Bozo neagă că i s-ar fi făcut vreo ofertă concretă de prelungire. Mai mult, nu mai vrea să semneze nimic pînă la 1 ianuarie, cînd intră în ultimele 6 luni de contract şi va putea primi propuneri şi din alte părţi! "Atunci deschidem licitaţia! Domnii de la Rapid pot să se înscrie şi ei! Pînă atunci, nu mai discutăm!", a spus agentul Zvonko Mijlojkovici.


180.000 de euro
cîştigă anual din salariu Lazăr. Bozovici are cu 30.000 de euro mai puţin

15 partide are Bozo în acest sezon al Ligii 1 Bergenbier, din care 14 ca titular

1 gol
şi 3 assist-uri a reuşit în acest campionat Lazăr, în 14 partide disputate

"Eu îmi doresc foarte mult să batem palma pentru că vreau să rămîn la Rapid. Voi avea, probabil, o vacanţă plină de tratative"
Costin Lazăr, căpitan Rapid

"Dinu Gheorghe visează, nouă nu ne-a făcut nici o propunere! Oricum, mai discutăm doar de la 1 ianuarie încolo, drept răsplată pentru că rapidiştii ne-au amînat atît timp"
Zvonko Mijlojkovici, impresar Vladimir Bozovici

"Şumi, nu e normal ce faci!"
Dinu Gheorghe a comentat gestul făcut de Marius Şumudică la finalul conferinţei de presă de la Vaslui, cînd i-a urat unui ziarist local care l-a scos din sărite: "De Sărbători să ai parte de un porc cu trichineloză!". "Nu sînt normale aceste ieşiri ale lui Şumi, probabil că nu-şi dă seama că îi afectează imaginea", a spus preşedintele rapidist la GSP TV.

Cadouri pentru copii
La iniţiativa Ligii Suporterilor Rapidişti, Lazăr, Herea şi Bornescu au fost ieri la casa de copii "Viaţă şi lumină", unde au împărţit cadouri de Moş Nicolae. Micuţii i-au răsplătit pe jucători printr-un program artistic. "A fost o experienţă extraordinară. M-am emoţionat cînd i-am văzut cît de mult s-au bucurat. Aceşti copii sînt nişte îngeri", a spus Bornescu.

Se reunesc pe 10 ianuarie

Deoarece ultima etapă nu se va mai disputa în acest an, Marius Şumudică a decis să le dea liber jucătorilor săi. Astfel, străinii Rapidului au reuşit în ultima clipă să-şi schimbe biletele de zbor şi majoritatea au plecat ieri din România, ceilalţi urmînd să meargă acasă în cursul zilei de azi. Şumi le-a transmis fotbaliştilor să fie prezenţi la Pro Rapid pe 10 ianuarie, cînd e programată reunirea.

>> Şefii din Grant îl "urechează" pe Maftei: "Ar fi bine să păstrăm o relaţie civilizată, chiar dacă s-a întîmplat ca el să nu mai ajungă aici". "Probabil n-am avut loc la Rapid din cauza <buturugilor> din apărare", afirmase fundaşul, conform Adevărul.
>> Rapidiştii au anunţat strategia de transferuri: "Vor pleca unu-doi jucători în această iarnă, însă deocamdată nu sînt oferte pentru nimeni. Vom aduce în loc fotbalişti cel puţin de valoarea celor care vor rămîne în lot".
>> Bornescu e mulţumit de locul 4 pe care îl ocupă Rapid în clasament: "Se putea şi mai bine şi mai rău. Important e că nu ne-am îndepărtat de obiectivul nostru, să terminăm pe un loc de cupă europeană".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
koolshen
koolshen  •  07 Decembrie 2010, 13:41

afara cu totii , ala nu vreau ala nu stiu, gata marsh cu totii, nu mai sunteti flamanzi aia e problema prefer sa vina la rapid jucatori precum bajenaru,keita,eric,chiriches,issa ba cu foame de performanta nu de bani, d-aia un fotbalist nu poate sa joace cu burta plina ca nu mai alearga, flamanzi cu totii

mike1970
mike1970  •  07 Decembrie 2010, 12:42

..."ii afecteaza imaginea"... care imagine? Probabil ca vorbim despre imaginea de taran porst si iodit

bunicu
bunicu  •  07 Decembrie 2010, 09:46

Lazar si Bozovici stati cuminti la Rapid ca cei care au plecat lustruiesc bancile la alte cluburi si chiar nici nu se mai aude de ei. ce se mai aude de I Stancu,Badoi etc.Si Coman a plecat si a dorit din suflet sa se intoarca ca nu gasesc mai bine precum la Rapid.Atentie Lazar si Bozovici nu va lasati pacaliti de promisuni desarte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează