LIGA 1  ·  RAPID

Rapidiştii nu-l suportă, dar Sabău i-a pregătit un loc de titular » Surdu rămîne în Giuleşti!

Romeo Surdu
Romeo Surdu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00

Deşi nu se numără printre preferaţii lui George Copos, Romeo Surdu va continua în Giuleşti şi sub comanda lui Ovidiu Sabău.

Antrenorul îl place, iar cînd o pregătea pe Poli Timişoara, în 2009, a vrut să-l ia pe Bega, dar oferta lui Marian Iancu n-a fost acceptată de Gigi Becali. Acum, tehnicianul a avut deja o discuţie cu Surdu şi i-a garantat că intră în vederile sale. "Vreau să te pregăteşti bine şi să uiţi ce-a fost în sezonul trecut. E un nou început, eu am încredere în tine", i-a spus Neluţu lui Surdu.

Răzvan nu-l poate lua în Qatar
Fost antrenor al Rapidului şi naşul lui Romeo, Răzvan Lucescu a luat în calcul un transfer al lui Surdu în Qatar, la El Jaish, noua sa formaţie, însă Lucescu junior a aflat că nu va putea lua cu el nici un român.

Regulamentul din Qatar spune că nici o formaţie nu poate avea pe foaie mai mult de trei străini, iar la El Jaish sînt deja 10: 5 brazilieni şi cîte un jucător din Oman, Algeria, Senegal, Siria şi Sudan.Amantul unei oltence, umilit de soțul femeii care i-a prins în casă. Ce l-a pus să facă în pielea goală. VIDEO
Libertatea
Comentarii (35)
sibianul20  •  20 Iunie 2012, 23:32

de ce nu aminteste nimeni nimic de sotelo?.....

gado  •  20 Iunie 2012, 19:58

nu vad de ce nu i se poate propune un alt salariu in functie de ce a oferit echipei in campionatul trecut ! de fapt ar trebui sa i se impuna, nu sa i se propuna ! poate ca sabau il va reprofila si asa va da si el un alt randament. plecarea lui duarte cred ca are legatura cu reprofilarea lui roman, din finala de cupa, pe postul de fundas dreapta. poate ca si surdu va avea alta soarta daca va fi reprofilat. decat ratangiu in careul advers, mai bine "carator de pian" care sa munceasca in folosul echipei. poate ca "finul" poate fi convertit, dar cu "mucles" ce facem ? acest "catar ingamfat" avea fata de fotbalist pana acum 1 an si dintr-o data nimic

statham_j  •  20 Iunie 2012, 17:58

pentru exaltatii de acum doua luni....pun si eu o intrebare: unde-i Nickolic?....ca erati tare glumeti....

Vezi toate comentariile (35 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Alaves - Getafe
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Manchester United - Southampton
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Inter - Torino
Digi 4, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1