FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii pregătesc noi proteste: "Boicotăm meciul cu Bistriţa!"

Rapidiștii au apelat la ajutorul sindicatului fotbaliștilor, una dintre ultimele speranțe în încercarea de a-și recupera 90 la sută din restanțele financiare // Foto: Cristi Preda
Rapidiștii au apelat la ajutorul sindicatului fotbaliștilor, una dintre ultimele speranțe în încercarea de a-și recupera 90 la sută din restanțele financiare // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 20:10

Giuleştenii au refuzat şi ieri să se antreneze, au cerut ajutorul AFAN şi au anunţat măsuri de protest la partida de duminică.

Pancu şi compania s-au prezentat şi ieri, la 10:00, la Pro Rapid pentru şedinţa de pregătire de dimineaţă, dar au refuzat să iasă la antrenament. După o oră, ei au plecat la AFAN pentru a cere ajutor în rezolvarea problemelor financiare.

"Contractele noastre publicate în Gazetă sînt corecte, dar nu le primim! În ultimele opt luni am luat numai două salarii! Ce facem dacă păţim ceva grav?! Uite ce s-a întîmplat cu Marius Constantin, care şi-a rupt piciorul pentru Rapid şi i s-a transmis o înştiinţare că i s-a reziliat abuziv angajamentul", a dezvăluit Nicolae Grigore.

Fotbaliştii lui Rada au stabilit planul şi pentru următoarele zile. "Greva a fost prima formă de protest. De joi ne vom antrena, dar vom căuta alte metode să ne cerem drepturile. Vom întîrzia cu 10 minute startul meciului cu Bistriţa, iar în timpul reprizei a doua, vom ieşi de pe teren trei minute, aşa cum ne permite regulamentul! Vom afişa bannere, vom purta tricouri, trebuie să facem ceva", a mai precizat Grigore.

După şedinţa de la AFAN unde au participat toţi cei 27 de jucători ai Rapidului, alături de secundul Sandu Tăbîrcă, alb-vişiniii au revenit la Pro Rapid unde au avut programat un antrenament la ora 15:00.

Mitică le-a dat cu flit
Rapidiştii vor avea o întîlnire cu Mircea Sandu, pe 14 aprilie, după ce-au fost refuzaţi de Dumitru Dragomir. AFAN a solicitat modificarea regulamentelor sportive, lucru ce se va discuta în proximul Comitet Executiv. "Sandu nu e în ţară, am vorbit cu el şi o să mergem cu toţii la FRF. Dragomir zice că nu vrea să-şi pună cluburile în cap. După precedentul Sportul, se vor modifica legile pentru a nu se mai judeca un caz cu lunile, ci în 30 de zile de la depunerea dosarului", a punctat preşedintele AFAN, Dumitru Costin.

"Comisia de licenţiere nu are cum să dea licenţa Rapidului. Planul de reorganizare n-are nici o şansă fără un investitor. Cheltuielile sînt foarte mari la Rapid, nu au de unde să plătească atît" (Dumitru Costin, preşedintele AFAN)

"Mircea Sandu trebuie să înţeleagă că se pot produce precedente periculoase. Aşa cum ne-au luat banii, aşa trebuie să ni-i şi dea" (Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dehasdeu
dehasdeu  •  04 Aprilie 2013, 08:56

/praf

Vezi toate comentariile (1)
Comentează