FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidiştii se apără: "Copos e vinovat, nu noi!"

Rapidiştii s-au săturat să nu fie susţinuţi de conducere în momentele dificile
Rapidiştii s-au săturat să nu fie susţinuţi de conducere în momentele dificile

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 19:48

Elevii lui Răzvan au explodat după ce patronul i-a acuzat că nu au vrut să cîştige campionatul în acest sezon.

Vestiarul rapidist stă, din nou, pe un butoi cu pulbere. Răzvan Lucescu va pleca la finalul sezonului, echipa a căzut pe 4 după cele două remize consecutive cu FCM Tg. Mureş şi Gaz Metan, iar George Copos a inflamat atmosfera vineri cu o declaraţie extrem de dură la adresa lui Pancu şi compania: "Jucătorii nu au vrut să cîştige, ei nu au dorit să ia titlul în acest an. Ce ghinion, dom'le? Avem jucători cu experienţă. E inadmisibil! Am pierdut orice şansă la campionat".

Ieri, auzind acuzele finanţatorului, au reacţionat vehement şi fotbaliştii: "Copos? Ce să-i mai zicem? E numai vina lui. Eram cu şanse bune, am făcut şi greşeli desigur, dar tot stăteam foarte bine. Şi ce s-a întîmplat? Toate adversarele noastre aveau superprime, noi nimic. Toate adversarele noastre aveau celebrele «valize», noi nu motivam pe nimeni. În plus, noi am avut o primă de 500 de euro cu Steaua. Cu Steaua! Şi nici măcar salariile nu le primeam bine, abia ne-a dat pe februarie acum o săptămînă. Şi sîntem în mai!".

"Cine l-a apărat pe Duarte?!"
Şi Dani Coman a explicat în Libertatea de ce Rapid nu avea şanse la campionat şi a acuzat voalat conducerea clubului: "Sînt convins că oricum nu aveam şanse să luăm titlul chiar dacă am fi bătut în ultimele două partide. Nu e suficient ca jucătorii să-şi facă treaba. E nevoie de mai multe condiţii, trebuie însă şi la celelalte niveluri ale clubului lucrurile să fie OK. Uitaţi-vă la CFR, toţi au sărit în apărarea lui Cadu. Tot clubul a făcut zid în jurul lui. Mă întreb şi eu, cine l-a apărat pe Rui Duarte cînd a zis Becali că i-a propus să facă blat cu el înaintea meciului cu Steaua?!".

"Au fost prea multe probleme pentru noi în acest an. Am tăcut, dar noi nu am avut prime, ca alţii, la fiecare meci, noi avem foarte mulţi jucători care sînt la final de contract şi nu ştiu ce vor face după. Din aceste cauze şi din multe altele nu puteam spera" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid, la DolceSport, după calificarea în finala Cupei)

"Să vedeţi, vă spun eu, va face Copos ceva şi va reuşi să-i facă pe rapidişti să piardă titlul!" (Liţă Dumitru, la GSP TV, acum o lună)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
sadim3ro
sadim3ro  •  14 Mai 2012, 07:52

dar cum ar fi daca primiti prime la fiecare meci castigat, iar la fiecare egal sau meci pierdut dati dublu inapoi.Castigati peste 10 mii de euro pe luna si va plangeti ca nu s-au platit salariile din februarie.Ba gunoaie de jucatori altii castiga 150-200euro pe luna si traiesc. alti castiga 250euro si sunt medici sau ingineri sau economisti si-au tocit coatele in scoala mah putorilor.Voi ce tre sa faceti toata ziua e sa va antrenati de doua ori pe zi si sa loviti mingea aia cum trebuie.Si inca ceva cu declaratiile astea nu faceti decat sa ii dati dreptate lu copos cand zice ca ati trantit ultimele meciuri.Daca aveti o problema deschideti gura nu va bateti joc de fani care platesc bilete

patopato
patopato  •  14 Mai 2012, 00:27
Postat de raul1985 pe 13 Mai 2012, 17:18

daca eram in locul lui Copos le faceam la toti contracte pe 3-4 ani si-i trimiteam in div c la echipa satelit pe perioada contractului. dupa ce au demonstrat ca sunt jucatori de kk mai au si tupeul sa deschida gura. toti care au venit la Rapid au venit pt salariile mari pe care le da Copos. il fac zgarcit pe omul care le da cele mai generoase contracte. doar Vaslui si in trecut Timisoara platesc mai bine. la steaua vad ca nu se mai inghsuie nimeni pt 120.000 euro pe an si eventuale prime. Deac, Alexa, Surdu etc sigur nu au venit pt RL. au venit la ala care a dat mai mult.

Corect fratie!!!

mike59
mike59  •  14 Mai 2012, 00:11

Bai trogloditilor 500 Euro e salariul super in tara asta. Asta e scuza voastra ? Ca nu v-a dat Copos prime ? Sa va fie rusine !...Va spune asta un rapidist batran. Plecati cu totii ! Nu aveti ce cauta la echipa asta. Numai banii va motiveaza ? Ati auzit de competitie ? De frumusetea momentului si respectul ce se cuvin acelora care castiga o competitie ? De bucuria pe care o aduceti suporterilor ? Sunt convins ca nu ! Altminteri nu ati debita asemenea enormitati si nu v-ati stradui sa gasiti alti vinovati pentru situatia penibila in care sunteti...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează