FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii se ceartă între ei! Rada i-a dat de gol pe conducători şi a fost pus la punct

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 16:56

Gazeta a scris azi despre intenţiile lui Copos de a face loc altor investitori la Rapid, iar Marian Rada a confirmat.

"Este nevoie de stabilitate la club. Să nu mai existe acele convulsii interne, acele conflicte cu suporterii, acele incertitudini la nivelul conducerii clubului. Se vorbeşte într-una de faliment, dar nu se poate pune problema falimentului la Rapid. Am auzit că e vorba ca săptămîna viitoare să se schimbe şi acţionariatul. Săptămîna viitoare sînt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Promisiuni sînt, sperăm să fie totul adevărat", a declarat Rada într-o conferinţă de presă.

Dar antrenorul Rapidului a fost contrazis de preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban.

"Nu ştiu exact ce a spus domnul Rada, dar dînsul trebuie să se preocupe numai de pregătirea echipei. La club nu se schimbă nimic. Nu se va produce nici o schimbare la nivelul acţionariatului. Nici săptămîna viitoare, nici peste două săptămîni", a spus Taban pentru Mediafax.

Întrebat despre vînzarea clubului, George Copos a răspuns în stilul caracteristic: "Nu pot să confirm şi nici să infirm nimic. Pentru mine sunt extrem de importante cele 2.000 de locuri de muncă ale oamenilor din grupul nostru. Sunt oameni buni şi trebuie să le protejăm locurile de muncă, asta este cu adevărat important",

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
darfcar
darfcar  •  03 Noiembrie 2012, 11:51
Postat de babausk pe 02 Noiembrie 2012, 21:42

sunt rapidist , dar cred ca in curand se alege praful, nu a platit jucatorii de 4 luni si vrea sa faca performanta cu mercenari , este prea prost la fotbal si nu are nici oameni buni langa el.

intreaba-l pe sorindrag,colegul tau ca el e de alta parere,pe el i-l gasesti la articolele despre Steaua injurand pe toata lumea,am intrat sa-l caut aici,unde se vorbeste despre echipa pe care o sustine si....surpriza,sorindrag nu este aici.

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Noiembrie 2012, 00:35
Postat de cj1960i pe 02 Noiembrie 2012, 20:49

dar tu poti sa te bagi ca prostul?

Bine punctat. Bravo.

babausk
babausk  •  02 Noiembrie 2012, 21:42

sunt rapidist , dar cred ca in curand se alege praful, nu a platit jucatorii de 4 luni si vrea sa faca performanta cu mercenari , este prea prost la fotbal si nu are nici oameni buni langa el.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează