FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID ŞI-A PREZENTAT IERI ANTRENORUL

Rapidiştii se tem de Sandu: "Să nu ne cureţe Naşu'!"

Lucescu jr. şi Sandu sînt la cuţite
Lucescu jr. şi Sandu sînt la cuţite

Articol de , - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 21:49

Rapidiştii se tem că ar putea cădea victime colaterale în noul sezon din cauza războiului dintre Mircea Sandu şi familia Lucescu.

În timp ce Lucescu junior era prezentat oficial la Rapid, Mircea Sandu deschidea războiul cu familia Lucescu, dar în special cu Răzvan, pe care l-a acuzat direct, printre altele, că i-a lăsat pe "tricolori" la greu.

Rapidiştii se tem acum că duşmănia Naşului faţă de noul lor antrenor ar putea face din Rapid o victimă colaterală în viitorul campionat: "E posibil ca Sandu să se folosească de anumite pîrghii pentru a încerca să se răzbune pe Răzvan şi, implicit, pe Rapid".

Alb-vişiniii cred că şeful FRF le-ar putea face probleme în noul sezon în ce priveşte arbitrajul şi că acesta şi-ar putea exercita influenţa şi la judecata Comisilor. În ultimul campionat, formaţia din Grant a avut parte de un arbitraj echilibrat, cu 13 decizii pro şi tot atîtea contra din partea arbitrilor.

"Dacă domnul preşedinte al FRF ar accepta ca Răzvan să fie antrenor şi la Rapid, şi la «naţională», nici noi şi cred că nici Răzvan n-am avea nimic împotrivă" (Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid)


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ion.rapidistu
ion.rapidistu  •  14 Iunie 2011, 23:32

singura echipa de oi din bucuresti, corect, ca asa e la noi, taranii cu oi si-au luat echipa da la Bucuresti....sa traiesti, si mielu......sa-l cresti

krystyan001
krystyan001  •  14 Iunie 2011, 22:29

nu cred ca se risca, daca se miroase a manevre antirapid, cred ca iese urat, cu toate ca imi este frica de meseriasii de la conducerea FOTBALULUI

cotoimotan
cotoimotan  •  14 Iunie 2011, 21:02

Si ce ati dori voi purtatorilor de ciocuri si pene? muce cel mic sa i-o traga nasului si el sa spuna multumesc, tare bine m-am simtit!!! Ce cautau jucatori ca alexa, oros, surdu, deac (chiar zicu) sau apostol la nationala? Nu cumva doar pentru a semna un contract cu tov. copos?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close