FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii sînt bulversaţi de situaţia de la Urziceni » "Se mai joacă?!"

Articol de , - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2011 22:24

Rapidiştii sînt bulversaţi de situaţia de la Urziceni, echipă împotriva căreia vor debuta în retur

Gazeta de Duminică a informat că Urziceniul nu mai poate fuziona cu Chiajna din cauza datoriilor de un milion de euro pe care ialomiţenii le au la Fisc. În acest caz, fosta campioană a României a rămas cu doar 10 fotbalişti în lot, dar şi fără Costel Orac, antrenorul care a făcut pregătirea de iarnă.

Vestea i-a băgat în ceaţă pe giuleşteni, de la şefi pînă la jucători, care nu mai ştiu ce să creadă: "Se mai joacă meciul în condiţiile astea?! Poate doar dacă bagă juniorii. Şumudică făcuse şi el un anumit plan pentru acest joc şi-acum probabil că o să ne aflăm adversarii abia la încălzire".


11 zile au mai rămas pînă la Rapid - Urziceni, din etapa a 19-a a Ligii 1 Bergenbier

16 dintre jucătorii cu care Unirea a desfăşurat pregătirea de iarnă vor reveni la Chiajna


Djamal şi Ronny
Mijlocaşul libian Djamal Bindi (27 de ani, Beira Mar) urmează să dea în cîteva zile un răspuns propunerii venite din Giuleşti. Braga a intrat şi ea pe pista Djamal, anunţă presa lusitană, care mai precizează că alb-vişiniii l-ar mai vrea şi pe vîrful brazilian Ronny Carlos da Silva (27 de ani), tot de la Beira Mar. (Constantin Popescu)

Internaţional macedonean în locul lui Duarte
GSP.ro a anunţat ieri în exclusivitate că Dinu Gheorghe se află în discuţii avansate pentru aducerea unui fundaş dreapta macedonean, Vlade Lazarevski (27 de ani), care ar trebui să ajungă la Bucureşti în zilele următoare. El are 40 de meciuri în echipa naţională a Macedoniei şi e sub contract cu Lokomotiv Astana, din Kazahstan.

"Fără achiziţii, adio Europa!"
Marius Şumudică a mai făcut un apel către şefi. "Dacă îmi vor fi aduşi un fundaş dreapta apropiat ca valoare de Duarte şi un stoper cu experienţă, pentru că Mladen nu ne poate ajuta în viitorul apropiat din cauza lipsei de experienţă, Rapidul se va califica în Europa fără probleme. Altfel, obiectivul e în mare pericol, nu cred că îl putem realiza", a spus antrenorul la Fanatik Show.

Inbox:
»» "Îl vreau pe Ioniţă înapoi, dar avem deja doi jucători la fel de buni în atac. Sburlea sau Cassio ar trebui să stea pe banca de rezerve şi nu e bine", a declarat Copos la sport.ro.
»» Şumudică: " Marius Constantin a atins un nivel de plafonare. Îl înţeleg, e de atît timp la Rapid, ar fi trebuit să plece. Însă acum trebuie să dea mai mult la antrenamente dacă vrea un transfer!".
»» Fundaşul Marcos Antonio a terminat recuperarea în Portugalia şi s-a prezentat de ieri la antrenamente.
»» Şumudică avea aseară programată o întîlnire cu Dinu Gheorghe şi cu George Copos în care urma să se discute şi transferul lui Iliev. "Negociem cu trei fotbalişti, toţi străini", a precizat Şumi.
»» Dinu Gheorghe îşi temperează antrenorul: "Urgenţa noastră e un stoper. În rest, aducem fundaş dreapta doar dacă nu revine Duarte".
»» "Nu sîntem mai săraci decît Dinamo şi Steaua! Oricum, mai bine că nu prea sîntem băgaţi în seamă, nouă ne convine", a spus "Vamă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
parazitu2
parazitu2  •  14 Februarie 2011, 12:03

Cand se pun abonamentele in vanzare ??

brod
brod  •  14 Februarie 2011, 11:14

cred ca mai bulversati sunt aia care au scremut un astfel de "articol". cei din grant - doar râd şisperă. până n-or mai avea nici ei bani. eheheeee... când s-a spus de 12 echipe in campionat, cu play off si play out, nici n-au vrut s-auda miticii. acum, astia nu mai au parale nici de mingi...

mircea88
mircea88  •  14 Februarie 2011, 10:57

sa sti ;)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează