FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rapidistul Dani Coman, ofertat de Dinamo! Președintele Astrei a recunoscut: „Pe aceeași funcție pe care sunt și aici”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 15:01

Dani Coman (39 de ani), președintele lui Astra Giurgiu, a recunoscut că a fost, la un moment dat, la un pas să ajungă la Dinamo.

Informaţia a fost confirmată azi, la TV Digi Sport. Nu a exclus, totuși, o posibilă colaborare în viitor: ”Vom vedea ce se va întâmpla din vară”.

"Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşit dacă va avea timp. Am refuzat să merg la Dinamo. Am preferat să rămân la Astra să duc la bun sfârşit aceste sezon, iar de la vară încolo vom vedea ce va fi. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra", a declarat Coman la "Matinal.

Coman a avut doua tentative de a o părăsi pe Astra, prima oară în momentul în care Edi Iordănescu a plecat de la echipă după discuțiile avute cu patronul Ioan Niculae, iar a doua oară după ce Marius Măldărășanu a fost demis.

Astra Giurgiu se află pe locul 6 în clasament, cu 31 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
908431252639885
Lucian Preda  •  31 Ianuarie 2019, 17:01

Trădare? Pai dinamovistul Becali nu e patronul FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează