FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul are în continuare probleme » Apărare beton, atac şubred

Rapid
Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Chiar dacă l-a transferat pe Ilie Iordache, Rapidul are în continuare probleme pe benzi

Degeaba s-a plîns Nae Manea toată iarnă că are nevoie de doi mijlocaşi de bandă, George Copos nu s-a lăsat înduplecat şi singura extremă care a venit pînă acum în Giuleşti e Ilie Iordache. Fotbalistul împrumutat de la AEK Atena va evolua în banda stîngă, acolo unde Herea a dat randament în tur, decarul urmînd să fie mutat în centru alături de Lazăr. Fostul gorjean nu a impresionat în Antalya, arătînd că mai are nevoie de timp pentru a se acomoda în sistemul 4-2-3-1.

Partidele de pregătire din Turcia au arătat că problemele de pe partea dreaptă rămîn în continuare. Variantele pentru acest post sînt Carlos Cesinha şi Ştefan Grigorie. Primul se află în ultimele 4 luni de contract şi se gîndeşte deja la viitoarea sa destinaţie, alb-vişiniii nepropunîndu-i prelungirea angajamentului, iar Grigorie, chiar dacă a marcat un gol, cu Arsenal Kiev, nu a reuşit să-l mulţumească pe Manea.

Giuleştenii au emoţii şi în ofensivă, acolo unde Ioniţă rămîne singura certitudine. Noua achiziţie, letonul Gauracs, acuză în continuare dureri din cauza unei pubalgii, iar Creţu şi Răduţă nu au izbutit să-şi facă loc în primul "11". În plus, în lot nu se află nici un vîrf experimentat.

Tehnicianul a primit totuşi un fotbalist la care nici nu spera. Cristi Săpunaru revine în Grant după un an şi jumătate, iar antrenorul intenţionează să-l folosească în centrul defensivei, alături de Marius Constantin. Fundaşii de bandă sînt şi ei bătuţi în cuie, Helder şi Bozovici.

5 goluri a înscris Rapidul în cele 4 amicale din Antalya. Acestea au fost reuşite de: Ioniţă, Ad. Iordache, Grigorie, Spadacio şi Herea

Cum va arăta Rapidul în retur:
Bornescu - Helder, Săpunaru, M. Constantin, Bozovici - Herea, C. Lazăr - Cesinha (Grigorie), Spadacio, I. Iordache - Ioniţă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  13 Februarie 2010, 16:17
Postat de pe 13 Februarie 2010, 01:45

ce atac subred mah,,are cele mai multe goluri in liga 1

CRED CA SUCCESUL DEPINDE DE FORTA GRUPULUI. IN TEREN, DORESC UN RAPID SOLID, UN TOT UNITAR. JUCATORII SAU CEI CARE VOR INCERCA SA DEZBINE ECHIPA TREBUIE EDUCATI, DACA NU INTELEG, SA FIE EXCLUSI. ACESTA ESTE UN JOC DE ECHIPA, CEI CE NU INTELEG... BAFTA RAPIDULE! VREAU TITLUL DE CAMPIOANA.

fc_rapid_nr1
fc_rapid_nr1  •  13 Februarie 2010, 11:58

Mai bine joaca Grigorie in locul lui Cesinha...Cesinha nu mai este asa cum a fost..de el e nevoie pe banca de rezerve:)

roby_fzr
roby_fzr  •  13 Februarie 2010, 10:56
Postat de pe 13 Februarie 2010, 05:17

INTREBARE PENTRU MANEA ,DE CE NUL FOLOSESTE PE HELFER K MISLOCAS STANGA SI PE SAPUNARUL K FUNDAS STANGA?HELDER ARE FITEZA DRIBLIG REACTIE SI TEHNICA PENTRU MISLOCAS DE BANDA

cred ca vroiai sa zici fundas si mijlocas dreapta... ar fi o solutie...:-???FZR

Vezi toate comentariile (7)
Comentează