FOTBAL  »  Superliga  »  HAPOEL TEL AVIV - RAPID, JOI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapidul se întoarce în Giuleşti » Home, sweet home!

Fanii rapidişti promit spectacol la revenirea alb-vişiniilor în Grant
Fanii rapidişti promit spectacol la revenirea alb-vişiniilor în Grant

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 22:09

Giuleştenii s-au înţeles, în sfîrşit, cu CS Rapid şi au semnat ieri un contract pentru partidele cu Juventus Bucureşti, din Cupă, şi cu CFR


Pus la zid de toată lumea, jucători, conducere, fani şi antrenori, George Copos a cedat ieri şi a rezolvat problema stadionului, după ce firma care întreţine gazonul din Grant l-a asigurat că iarba va fi refăcută într-o săptămînă. Astfel, clubul de fotbal a semnat un contract cu CS Rapid, conform căruia meciurile din Cupa României, cu Juventus Bucureşti, şi din campionat, cu CFR Cluj, din etapa a 8-a, se vor disputa pe arena "Valentin Stănescu".

Chiria va fi 1.650 de euro pentru fiecare partidă, plus plata tuturor utilităţilor şi achitarea unei tranşe din datorie. Mai exact, cu 48 de ore înaintea fluierului de start al respectivului meci, rapidiştii trebuie să plătească 20.000 de lei din restanţa financiară. Aceasta e în prezent de 120.000 de euro şi va fi plătită în tranşe egale. "După ce întreaga datorie va fi achitată, vom înceta să mai semnăm contracte pentru fiecare partidă şi vom negocia o înţelegere pînă la finalul sezonului", a explicat Vali Caciureac, preşedintele CS Rapid.


Juventus, forţată de ProTV
Partida din Cupa României, care se va disputa pe 21 septembrie, dintre Juventus Bucureşti şi Rapid, ar fi trebuit să se dispute pe terenul formaţiei din liga a 2-a, dar ProTV, televiziunea care are drepturile TV pentru această competiţie, a cerut ca întîlnirea să se desfăşoare la lumina reflectoarelor pentru a putea fi transmisă în direct. Divizionara secundă a acceptat ca meciul să se dispute pe Giuleşti, după ce i-a fost promisă jumătate din suma ce va fi strînsă din vînzarea biletelor.

4 luni se vor împlini pe 21 septembrie de la ultimul meci disputat de alb-vişinii în Giuleşti, 1-0 cu FC Braşov, pe 21 mai, în ultima etapă a sezonului trecut


"Ne-am înţeles în mare, în mic, în mijlociu, în toate felurile cu putinţă. Echipa de fotbal va juca în Giuleşti meciul din Cupa României şi cel din campionat, programat pe 24 septembrie"
Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid

Menajat pentru Dinamo
Deşi alb-vişiniii s-au temut că Ciprian Deac ar putea rata tot turul, mijlocaşul are doar o contuzie puternică după meciul din Regie, cu FC Braşov (1-1). Teoretic, fotbalistul împrumutat de la Schalke ar putea evolua chiar joi, în Israel, cu Hapoel Tel-Aviv, însă Răzvan Lucescu nu vrea să-l forţeze şi va miza pe Mihai Roman în locul său. Astfel, Deac va reveni pe gazon la partida cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, programată duminică.

Israelienii se tem
Antrenorul lui Hapoel Tel-Aviv, Dror Kashtan, spune că-i e frică de întîlnirea cu Rapid, programată joi, în grupele Europa League: "Rapidul ne poate pedepsi la orice eroare a noastră, are capacitatea asta. Trebuie să jucăm mult mai bine decît am făcut-o pînă acum pentru a putea să cîştigăm!". Mijlocaşul Shay Abutbul a spus: "Trebuie să fim foarte concentraţi! Sper să arătăm un fotbal de calitate. Nu ştiu dacă ne vom califica, dar trebuie să abordăm fiecare meci la victorie".

"Ieşi în public şi critică-l!"
Supăraţi de prestaţia lui Haţegan la meciul cu Braşov, cînd "centralul" nu l-a eliminat pe Madeira după intrarea dură la Deac, giuleştenii fac apel la Vasile Avram, preşedintele CCA. "După meciul din prima etapă, a ieşit în public (cum n-o prea face, în general) şi l-a urecheat pe arbitru pentru că, vezi Doamne, nu l-ar fi eliminat pe Răzvan Lucescu în jocul cu FC Vaslui. Aşteptăm acum reacţia aceluiaşi domn, după ce acelaşi arbitru a făcut ce-a făcut. Mai exact, i-a dat galben pentru simulare lui Herea, la mijlocul terenului (!?), dar pentru un fault violent care l-a trimis în cîrje pe Deac, i-a dat (doar) tot galben lui Bruno Madeira!", au postat giuleştenii pe site-ul clubului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
andreirapid1923
andreirapid1923  •  14 Septembrie 2011, 15:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

scz sylear, nu cu tine aveam treaba.

andreirapid1923
andreirapid1923  •  14 Septembrie 2011, 15:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu cred ca a intrat pe la granita :)), dar daca spui tu pe la rapid bine, ce pot vrea de la o oaie !

jmeck
jmeck  •  13 Septembrie 2011, 17:23

Ba daca punem fie-care cate 10 ron platim chiria pe trei luni dar zdreanta de vama la fi-e care implicare trebuie sa isi ia comision

Vezi toate comentariile (12)
Comentează