FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapidul şi-a luat jucător din Franţa: "Are o viteză ieşită din comun"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 18:17

Giuleştenii vor legitima zilele următoare un fotbalist de origine franceză în vîrstă de 22 de ani care a jucat doar în Franţa.

Jean-Bryan Boukaka şi încă un fotbalist au fost în probe la Rapid, iar Marian Rada s-a arătat mulţumit de primul, pe care l-a şi păstrat. Acesta a evoluat pînă în prezent la gruparea Amien SC din liga a III-a franceză şi a mai jucat la Stade Rennes B, FC Tours, US Boulogne şi Amiens SC.

"Au fost doi jucători francezi în probe, am oprit unul dintre ei. Jean-Bryan Boukaka îl cheamă, e mijlocaş dreapta cu o viteză de reacţie ieşită din comun. Sper să mă pot baza şi pe el cît mai repede, pentru că a fost la vizita medicală şi în cîteva zile va fi legitimat", a spus Rada într-o conferinţă de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dan_petrescu_68
dan_petrescu_68  •  27 Octombrie 2014, 05:38

are o viteza iesita din comun,dar repid are nevoie de fotbalisti nu de atleti la 100m.si l-am vazut la botosani.unde e viteza aia nebuna?poate la antrenament ca pe teren a fost 0 barat.cu parere de rau da cu jucatori cum sunt savin,pancunegru, la anul va mai vedem doar la dorohoi.

realrapid
realrapid  •  17 Octombrie 2014, 17:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ai dreptate si eu subscriu mwe lu mata

supereduardo10
supereduardo10  •  17 Octombrie 2014, 09:13

vine ea ziua cand mizeria de FCParnaia va fi radiata...deja la DNA toti borfasii sunt legati. Vom ramane fara mizeire in urmatorii 10 ani maxim 20 cand Romania va deveni cu adevarat europeana orcat ar behaii prostimea nu au cum sa acopere modul fraudulos de infiintare mai abitir nu mai au nici sigla nici palmares :))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează