FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul trage de Tibi Ghioane » Are 10 meciuri într-un an şi 4 luni!

Întrucît nu mai joacă la Kiev, Ghioane a ieșit și din vederile selecționerului Foto: Raed Krishan
Întrucît nu mai joacă la Kiev, Ghioane a ieșit și din vederile selecționerului Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 21:48

Rapidiştii încearcă să-l convingă pe Ghioane (29 de ani) să revină în vară în Giuleşti

La un pas de a rămîne fără Lazăr şi Spadacio, giuleştenii caută să-şi întărească linia mediană cu Tiberiu Ghioane (29 de ani). Mijlocaşul lui Dinamo Kiev va deveni liber de contract la 1 iunie, iar ucrainenii nu intenţionează să-i mai ofere prelungirea angajamentului. Copos şi Dinu Gheorghe discută în aceste zile cu mijlocaşul central şi trag de el să se întoarcă în Grant, unde a mai evoluat în sezonul 2000-2001.

N-a mai jucat din noiembrie
Ultimul meci oficial în care Tibi a evoluat a fost în Cupa Ucrainei, cu Stal Alcevsk, disputat pe 10 noiembrie. Mai mult, în tot anul 2010, Ghioane a bifat doar 10 partide, 3 dintre ele fiind la echipa naţională a României: "amicalele" cu Ucraina, Macedonia şi Honduras. Chiar şi aşa, mutarea nu e uşor să se realizeze deoarece alb-vişiniilor le e greu să-i satisfacă pretenţiile salariale. Internaţionalul român are la Kiev un salariu anual de 500.000 de euro! Totuşi, giuleştenii speră ca acesta să scadă din cerinţe, avînd în vedere că duce lipsă de alte oferte.


"Ar fi extraordinar dacă l-am convinge pe Ghioane să vină la Rapid, dar e greu să-l facem să accepte un salariu pe care să ni-l putem permite în Liga 1"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

20 de selecţii la "naţionala" României a strîns Ghioane, care a şi reuşit să marcheze de două ori

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
vit_vra
vit_vra  •  20 Mai 2011, 13:14

Ce chestie. Daca m-ar fi intrebat cineva un film mai vechi care mi-a placut foarte mult, as fi zis si eu "Face off". "Quo vadis" am citit-o recent, m-a impresionat si am adaugat-o in topul cartilor favorite. :) Mult succes in continuare, Tibi! Chiar daca te hotarasti sa ramai in strainatate sau te intorci acasa. Sa te ajute Dumnezeu in tot ce iti propui.

pancone84
pancone84  •  21 Aprilie 2011, 22:07

Ghioane ar fi perfect la mijloc. Nu stiu de ce nu joaca la Kiev pentru ca este un jucator f bun si nationala ar avea nevoie de el. Sper sa vina la Rapid pt ca aici a fost mereu apreciat.

chr
chr  •  21 Aprilie 2011, 09:00

trebuie sa vina, "multumim" spadacio pt. gestul de a pleca, nu-mi vine sa cred !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează