FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapidul transferă români din Franţa » Ce jucător e aproape de formaţia giuleşteană

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 10:56

Rapidul este la unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria sa, iar în această perioadă a dat mai mulţi jucători afară, promiţîndu-le însă fanilor că echipa se va salva de la retrogradare datorită transferurilor care se vor face în aeastă pauză competiţională.

Giuleştenii s-au înţeles verbal cu Dan Nistor, 26 de ani, care în tur a fost împrumutat de Evian la Pandurii. Dinu Gheorghe a luat legătura cu fotbalistul, care ar fi acceptat să vină în Giuleşti pînă în vară.

Francezii ar fi de acord şi ei cu un alt împrumut în aceleaşi condiţii ca la Pandurii. Dacă tranzacţia se va rezolva, Nistor ar fi prima achiziţie a Rapidului din această iarnă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
borat101
borat101  •  23 Decembrie 2014, 02:23
Postat de altona pe 21 Decembrie 2014, 19:34

Deocamdata, nu am transferat pe nimeni! Unul ar veni, altul ar fi interest, un al treilea ar fi gata sa semneze. De venit, nu a venit nimeni.

De venit ca venit, dar a auzit cineva de un plan concret? Totul este asa la vrajeala si de ochii fraierilor!!! Noua conducere cu Dinu Gheorghe in frunte vor sa fie alergati de fani pe sinele de trenuri, au impresia ca lumea a uitat traditia cu cei care isi bat joc de astfel de CLUBURI. Dar in ziua de astazi se mai alearga lumea si pe strazi ...iar in tari ca Sud America conducatori/mafioti de cluburi se gaseste intansi prin shanturi... Speram ca RAPIDISTII sa nu ajunga la asa ceva, dar se intinde coarda fara numar fara numar in stil barbar t.i.ganesc de SABOTAJ ... si nu merge asa ceva in Europa, la RAPID, etc...etc..

borat101
borat101  •  23 Decembrie 2014, 02:15

Cum sa se salveze RAPIDUL cand mai mult de o echipa intreaga a fost data afara? Si culmea toti cei care au promovat echipa au fost dati afara cu exceptia a 2 jucatori, a mai dat afara si jucatori intradevar valorosi ca Doman si Rosu! Ce mai cauta Bornescu la RAPID, asta sigur are pile mari la FRF si LPF sa mai s.u..ga. bani din fotbalul Romanesc, si sa gasit unde .....prin RAPID! Deci clar Dinu Gheorghe va fi antrenorul. Intr'o astfel de situatie se tine cate 2-3 jucatori din orice compartiment, si se reconstruieste echipa ...dar in halul asta clar ca se vrea monopol/control 100% a lui Dinu. Si nici nu sa anuntat unde se va face ceva un cantonament pentru echipa care va fi. Deci ...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  22 Decembrie 2014, 09:10
Postat de nolymyt pe 21 Decembrie 2014, 21:17

De unde stii ca i-am transferat ? ca sunt doar vorbe

Cum de unde?De la GSP!Nu ne dau ei informatii reale?:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close