FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rareș Ilie a plecat spre Franța cu obiective mărețe: „Vreau cât mai sus! Poate chiar la PSG” + cum a aflat marea veste: „Drăghia și Săpunaru râdeau”

Rareș Ilie (19 ani) a oferit declarații curajoase la plecarea spre Franța. Mijlocașul rapidist va efectua vizita medicală la Nice, ocupanta locului 5 în ediția trecută de Ligue 1. +4   FOTO
Rareș Ilie (19 ani) a oferit declarații curajoase la plecarea spre Franța. Mijlocașul rapidist va efectua vizita medicală la Nice, ocupanta locului 5 în ediția trecută de Ligue 1.

Articol de , - Publicat vineri, 15 iulie 2022 19:45 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 20:26

Rareș Ilie (19 ani) a oferit declarații curajoase la plecarea spre Franța. Mijlocașul rapidist va efectua vizita medicală la Nice, ocupanta locului 5 în ediția trecută de Ligue 1. 

Rareș Ilie este protagonistul mutării verii în fotbalului românesc, Rapid urmând să încaseze aproximativ 5 milioane de euro și procente dintr-un eventual viitor transfer. 

Mutări pe ultima sută de metri » L-au prezentat pe Daniel Popa și au anunțat noul director sportiv: Sorin Paraschiv
MERCATO
Mutări pe ultima sută de metri » L-au prezentat pe Daniel Popa și au anunțat noul director sportiv: Sorin Paraschiv

Internaționalul de tineret are mare încredere în forțele lui și abia așteaptă duelurile cu Messi, Mbappe sau Neymar.

VIDEO Rareș Ilie, pregătit pentru provocarea din Ligue 1: „Pentru asta m-am apucat de fotbal!”

„După atât timp petrecut în București, vine și această schimbare. Familia va fi lângă mine și acolo. Eu cred că sunt pregătit. Merg acolo să dovedesc. 

Pentru asta m-am apucat de fotbal. Nu mi-e teamă. E normal ca lumea să aibă îndoieli. Avem atâtea exemple care nu au reușit, dar eu m-am apucat de fotbal să joc în străinătate, nu să joc la nesfârșit în România.

Am citit câteva chestii despre Nice, am văzut orașul. Acum o să îl rog pe tata să se uite unde e baza. El va sta cu mine în primele 6 luni.

Nu mă așteptam chiar acum. Mă așteptam ca la un moment dat să fie o sumă importantă de bani pentru mine, dar nu vara asta. Despărțirea a fost emoționantă. La Rapid am debutat la seniori, aici am marcat prima dată”, a spus Rareș Ilie, la plecarea spre Franța. 

Rareș Ilie: „Drăghia și Săpunaru râdeau de mine”

Victor Angelescu a dezvăluit astăzi, la GSP Live, că Rareș Ilie a aflat în ultima clipă de transfer. Mijlocașul a confirmat aceast variantă. 

„Chiar nu mă așteptam. Nu am știut, am fost concentrat pe ce aveam de făcut la Rapid. Tatăl meu m-a anunțat, el s-a ocupat. A fost un șoc. 

Eu eram cu Drăghia și cu Săpunaru în mașină. Ei știau și râdeau amândoi de mine. Nici nu știam cum să reacționez. Tata m-a sunat, mi-a zis că trebuie să ne grăbim și să plecăm”, a povestit Ilie. 

Rareș Ilie visează la PSG: „Cât mai sus țintesc”

Întrebat dacă este nerăbător să întâlnească staruri de nivelul lui Messi, Neymar sau Mbappe, internaționalul român a transmis că visează să fie coleg cu ei.

Nu cred că pot să mă plâng de acest fapt. Sunt unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Sper să fiu alături de ei pe teren. Cât mai sus vreau să ajung. Poate chiar la PSG. Totdeauna trebuie să îmi doresc cât mai mult. Merg să îmi câștig locul la Nive, nu va fi ușor, apoi țintesc cât mai sus
- Rareș Ilie

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dan Petrescu, propunere total neașteptată pentru Edi Iordănescu: „Atacant sau extremă!”

EXCLUSIV Rareș Ilie, ținut în „beznă” de Rapid: „Nu a fost implicat în negocieri, nu l-am întrebat dacă vrea sau nu să plece”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
dani_draghici05
dani_draghici05  •  16 Iulie 2022, 18:55

Mult succes, Rareș! Sper să treci cu bine peste șocul dat de diferențele de mentalitate și pregătire pe care le vei găsi acolo și să te adaptezi cât mai repede. ????????Forza R A P I D !????????

viola_sempre
viola_sempre  •  16 Iulie 2022, 18:48
Postat de Hcm27 pe 16 Iulie 2022, 09:11

Îmi pare rău,dar constat ca nu ști ce înseamnă cuvântul clona.Clona este CSA Steaua Bucuresti,care nu a funcționat sportiv între 2004-2017 și s-a înființat la ordinele unor generali ai Armate Romane sau ai unor Miniștri MApN,care în loc sa lupte pe fronturile NATO,s-au ocupat de clonare.Te superi sau nu,asta e adevărul gol goluț,realitatea sportiva și din toate punctele de vedere,recunoscute și de TAS,dacă ști ce inseamna

O singura clona exista pe lume: fc fcsb popesti leordeni, clona ciobanului infractor albanezoilfovean, echipa fara nume, suporteri, sigla, culori, stadion si suporteri

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Iulie 2022, 16:22
Postat de popescu.dzn pe 15 Iulie 2022, 22:00

Rareș Ilie este o ***

FCSB-ist prost.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează