FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

Răspuns oficial al CNI pentru suporterii dinamoviști » Ce se întâmplă cu modernizarea stadionului din Ștefan cel Mare

Coregrafie a fanilor dinamoviști care cer stadion fără pistă până în 2020 FOTO: Raed Krishan
Coregrafie a fanilor dinamoviști care cer stadion fără pistă până în 2020 FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 19:09

Situația stadionului Dinamo este în continuare neclară, fiind șanse mici ca acesta să fie gata pentru EURO 2020.

Reprezentanții mai multor asociații ale fanilor dinamoviști au redactat și înaintat zilele trecute mai multe întrebări către Compania Națională de Investiții ( CNI) cu privire la modernizarea stadionului lui Dinamo.

Astăzi, reprezentanții CNI au oferit un răspuns elaborat fanilor dinamoviști, publicat pe site-ul dinamo1948.club, în care i-a asigurat că se face tot posibilul pentru modernizarea arenei.

"Referitor la solicitarea dumneavoastră privind construirea stadionului Dinamo ca parte a proiectului Euro2020, vă aducem la cunoștință faptul că CNI depune toate efoturile pe care legislația actuală le permite astfel încât acest obiectiv să se realizeze.

În acest sens, a fost introdus pe Lista de Sinteză a subprogramului «Complexuri sportive» noul amplasament propus de beneficiarul investiției, astfel încât să poată fi demarate procedurile de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, respectiv contractarea serviciilor de proiectare pentru realizarea studiului de prefezabiltate și fezabilitate.

Întârzierea în cazul acestui obiectiv, comparativ cu celalalte obiective asumate pentru Euro2020, nu poate fi imputată CNI, dat fiind faptul că amplasamentul propus inițial de către beneficiar, conform prevederilor legale în vigoare, nu putea fi preluat și promovat în cadrul programelor CNI.

Până la predarea de către beneficiar a unui amplasament care să îndeplinească toate condițiile din punct de vedere legal, CNI nu a putut demara nicio procedură de promovare a indicatorilor pentru construirea unui stadion în cadrul complexului sportiv Dinamo.

Totodată, vă aducem la cunoștință faptul că CNI a comunicat public, prin intermediul site-ului propriu, www.cni.com.ro, și prin intermediul paginii de Facebook, orice modificare privind stadiul celor 4 obiective asumate pentru EUR02020. Acest lucru va fi realizat în continuare, până la finalizarea acestora"
Răspunsul celor de la CNI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
florinch
florinch  •  04 Aprilie 2018, 10:23

Badea, "dinamovist" pur sange. Vrea binele echipei Dinamo la fel cum suporterii dinamovisti vor binele stelei. Numai la burta lui se gandeste. El si adrian Nastase, manca-i-ar cainii.

1425838917717550
John Milne  •  03 Aprilie 2018, 00:39
Postat de gerula. pe 02 Aprilie 2018, 21:17

Lali, care e rata de absorbtie a fondurilor europene la tine in sat? Intreb pentru un prieten

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  03 Aprilie 2018, 00:36

Cum sa faci stadion unei Rusini Nationale ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează