FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Răspunsul lui Boroi după acuzațiile lui Talpan: "Nu știu dacă Steaua lui Gigi Becali este continuatoarea vechii echipei CSA Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 16:31

Florin Talpan, juristul CSA, i-a acuzat pe șefii Armatei și pe fostul comandant, Geroge Boroi, că i-au pus bețe în roate în procesul cu Gigi Becali. Vezi detalii.

George Boroi, fost comandant al CSA și actual secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, i-a dat replica lui Talpan.

"Nu mă interesează ce a declarat juristul clubului Steaua, dar răspund doar atât: reprezentantul oficial al instituției în orice problemă juridică este doar comandantul. 

Eu am fost ales în această funcție neavând nicio legătură cu fotbalul și atunci eu am preferat să îmi fac treaba pe ceea ce am avut eu și să nu-i dezamăgesc pe cei care mi-au acordat această încredere. Nu pot să mă pronunț în acest moment despre această situație.

Nu știu dacă Steaua lui Gigi Becali este continuatoarea vechii echipe de fotbal a CSA Steaua și nici nu vreau să spun mai multe”, a declarat George Boroi pentru www.ziarulring.ro.

"În 2003, eu am făcut parte din Comisia de închiriere a stadionului Ghencea, care a stabilit o chirie de 3.2000 de euro. Eu am zis că e prea mică și nu am fost de acord. Eu încă de atunci am făcut plângere la Parchetul Național Anticorupție și am semnalat nereguli. Eu mereu m-am opus și am impresia că miniștrii au încercat să îl ajute.

Eu din 2003 m-am opus la toate contractele. Boroi trebuie să răspundă pentru toate. Cei care au greșit, trebuie să plătească. Eu nu vreau să distrug Steaua. Ce să facem dacă actele nu s-au făcut în regulă?" Florin Talpan, la TV Digi

Citește și: Schimb de replici dure în direct la TV » Năstase l-a luat tare pe Talpan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
ticbis
ticbis  •  18 Ianuarie 2017, 07:34
Postat de martinpen pe 17 Ianuarie 2017, 21:36

Pai oricine sta cu chirie plateste, ce e asa deosebit ? Daca nu vroia, sau nu-i convenea, pleca, nu ? sau l-a tinut cineva cu forta ? Ai uitat sa specifici cati bani a castigat prin vanzari de jucatori sau calificari, pe seama numelui Steaua, ca adaca nu se numea Steaua, nu cadea cu toti prostii Europei...

Chiriasul plateste chirie, insa nicaieri in lume un chirias nu plateste impozitul datorat statului pentru imobilul proprietarului. Ori CSA asta a facut, l-a pus pe Becali sa-i plateasca si impoxitele pe stadion si pe baza sportiva, pe langa chire. Becali a aratat actele de plata pentru impozitele CSA-ului la tv. Ai priceput?

alenb
alenb  •  18 Ianuarie 2017, 02:03
Postat de khal_37 pe 17 Ianuarie 2017, 18:30

Becali a platit armatei 2,8 milioane de euro numai chirii, alti 1,8 milioane de euro a platit impozite pe stadionul si cladirile din incinta care sunt ale statului!!! Voi va inchipuiti asa ceva? L-au pus prin ordin judecatoresc sa le plateasca si impozitul pe Ghencea!!!!!

Iti dai seama ce grozavie, chiriasului i se cere chirie, nemaintalnit.. ))

958984520821048
Sorin Dreyer  •  18 Ianuarie 2017, 00:07

Bai desteptilor,ciobanul a cumparat jucatorii, El i-a vindut!Ce,a cumparat Talpan jucatori,si i-a vindut Becali?Ciobanul a investit milioane,a cistigat Campionate, s-calificat in grupele Ligilor Campionilor,si Europene,ce dracu Bate-ti voi cimpii,ca i-a vindut scump,pentru ca scria Steaua pe tricou?Dar ce numele Steaua cistiga meciuri si Campionate?sau jucatorii?Si daca ciobanul a fost smecher si i-a pacalit pe cumparatori, ce treaba are marca Steaua aici?

Vezi toate comentariile (71)
Comentează