FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Răsturnare de situaţie » Alain Orsoni anunţă că nimic nu e sigur: "Adi s-a grăbit! E al lui Ajaccio!"

În varianta vehiculată de fotbalist, Mutu ar veni împrumut un an și jumătate la Ploiești, salariul urmînd a-i fi achitat de Petrolul și de Ajaccio
În varianta vehiculată de fotbalist, Mutu ar veni împrumut un an și jumătate la Ploiești, salariul urmînd a-i fi achitat de Petrolul și de Ajaccio

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 22:01

Într-un interviu pentru ştiridesport.ro, francezul a anunţat ieri că "aşteaptă în ianuarie oferta de împrumut" de la Petrolul, însă deocamdată nimic nu e sigur.

"Adi Mutu e încă jucătorul lui Ajaccio, e sub contract cu noi", a reacţionat Alain Orsoni încă din startul discuţiei despre atacantul de 34 de ani într-un interviu exclusiv pentru ştiridesport.ro.

Preşedintele corsicanilor nu exclude revenirea lui Mutu în prima divizie din România, dar totul e incert la acest moment: "E posibil ca în ianuarie să meargă la Petrolul, există discuţii în acest sens, dar, pentru moment, transferul nu e realizat!".

Orsoni consideră că românul s-a pripit anunţînd pe facebook şi, apoi, săptămîna trecută, la Bucureşti, că e sigur de mutare: "Cred că s-a grăbit puţin. Mi-a spus că are o ofertă de la Petrolul, că ar vrea să meargă acolo, am fost de acord, în principiu, vom vedea. Trebuie să existe un contract, Petrolul trebuie să-şi asume nişte obligaţii, să vină cu o ofertă concretă şi noi să îi dăm curs".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează