FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Denis Alibec! Ce a făcut jucătorul, după ce clubul a acceptat oferta din Arabia Saudită

Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a intrat din nou în impas, de această dată din cauza jucătorului.
Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a intrat din nou în impas, de această dată din cauza jucătorului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 13:23 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 13:40

Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a intrat din nou în impas, de această dată din cauza jucătorului.

Astra a primit o ofertă de 800.000 de euro de la clubul din Arabia Saudită pentru fotbalistul său. Inițial, Al-Qadisiyah dorea să eșaloneze plata, fapt care nu i-a convenit lui Ioan Niculae. 

Denis Alibec a refuzat oferta din Arabia Saudită!

În cele din urmă, pretențiile giurgiuveniilor au fost acceptate, iar arabii erau dispuși să achite pe loc suma de transfer, ca Astra să-și plătească datoriile care ajung la aproape un milion de euro. 

Doar că negocierile s-au blocat la Alibec. Fotbalistul cu 10 selecții în echipa națională nu a fost mulțumit de salariul care i s-a oferit și a spus pentru moment pas mutării în străinătate.

1 gola reușit Alibec în acest sezon pentru Astra, în 5 partide. A înscris și pentru echipa națională, în Austria - România 2-3 (Liga Națiunilor)

1,9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Mutu pune la zid un antrenor din Liga 1: „E ridicol, penibil! Nu aș face niciodată așa ceva”

Victor Pițurcă, dialog cu un fotbalist de la Steaua: „Bă idiotule, tu vrei să pleci?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cry_67
cry_67  •  30 Septembrie 2020, 16:13

Gazetari pamfletari, de ce mi-ati cenzurat cuvantulele “butoi” “fitzos” si zlab!? Ghesephisti de doi bani!

cry_67
cry_67  •  30 Septembrie 2020, 15:39

Cine draq sa il mai vrea *** Facem toate epavele si toti figurantii mari forbalisti cand de fapt sunt niste petarde cu fumuri in cap!!!!! Lipsa de profesionism este la ea acasa in Liga 1 si nimeni nu spune nimic despre asta, doar ridica in slavi niste petarde, precum *** asta!!!!!! Sa spuna presa si “cunoscatorii” vietii de tinerii care se prefac non stop ca joaca fotbal si rup cluburile, au crampe in min 60 sau chiar mai devreme.. si ne uitam la jucatorii de afara ca la 36-38 de ani baga sprinturi in min93!!!! Asta trebuie sa ne preocupe pe noi, nu zlabul asta, si multi altii din Romania!! Dupa, ne miram de ce ne bat toti ratatzii si zlabii europei!!! Pai daca nu ai cu cine, cum draq sa bati Malta si Cipru sau Insulele Feroe, cand esi se duc acolo la shopping si la club!!!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  30 Septembrie 2020, 15:25
Postat de mereugigist pe 30 Septembrie 2020, 14:48

vezi c-ai uitat un zero la sfarsit cand ai facut calculul comparativ cu de cate ori.

Este vorba de fotbal nu counter strike:)) Alibec va ramane cu impresiile si visele lui, cariera lui e in declin de mult timp, inca unul din multime care se naste fotbalist si moare speranta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează