FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ratarea anului // Citeste cum Steaua a pierdut un jucator in fata lui Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2008 00:00

Steaua l-a avut in mina pe superatacantul chilian Sebastian Pinto, insa acesta a semnat cu Real Madrid chiar in noaptea de Anul Nou

Steaua a ratat marea lovitura pe piata transferurilor chiar in noaptea de Revelion. Transferul cu numarul 4 anuntat de Gigi Becali chiar la cumpana dintre ani trebuia sa fie un atacant de 5 stele din Chile, Sebastian Pinto. Acesta a evoluat la Universidad de Chile, echipa care a terminat anul 2007 pe locul 2 in prima liga din Chile. Povestea esuarii acestui transfer va e dezvaluita de Gazeta Sporturilor.

De ce a ezitat "Cobra"?
Sebastian Pinto, una dintre marile sperante ale fotbalului sud-american, i-a fost propus Stelei de catre fostul ei jucator, Ionut Pirvu. "Reprezentantul in Romania al acestui fotbalist sint chiar eu si i l-am propus lui Adrian Ilie la inceputul lui decembrie. Adi mi-a spus insa ca n-are nevoie de acest jucator, ca nu incadreaza in viziunea Stelei si ca lui ii trebuie un al doilea virf, nu un virf impins", a dezvaluit ieri Pirvu.

Ilie s-a razgindit, incep negocierile
Ilie si-a schimbat pozitia dupa numai citeva zile si Steaua s-a interesat de Pinto, jucator in privinta caruia chiar a facut pasi importanti in vederea unui transfer. Atacantul era liber de contract si trebuia platiti doar in jur de 500.000 de dolari catre agentii sai.

"Real Madrid a reusit sa dea lovitura in chiar ultima zi a lui 2007, punind mina gratis pe «Tancul» Sebastian Pinto"
Citat din cotidianul spaniol Marca



Steaua a sarbatorit, Real l-a transferat
Adrian Ilie a plecat insa in Italia pentru a petrece trecerea in Noul An, in timp ce Gigi Becali si Argaseala au facut Revelionul la Poiana Brasov. Chiar cu citeva ore inainte de trecerea in 2008, in timp ce stelistii sarbatoreau, Pinto a semnat cu Real Madrid. Informatia a fost publicata pe 1 ianuarie de cotidianul Marca, in editia sa on-line.

L-au ratat si pe William

Pe linga Pinto, Steaua nu-l va aduce in Ghencea nici pe brazilianul William Xavier Barbosa. Atacantul de 24 de ani, care a jucat in 2007 in liga secunda din Japonia, a declinat oferta din Ghencea si a acceptat sa joace in a doua liga din Franta.

Adrian Ilie: "Cum sa semneze cu Real?"
Adrian Ilie a confirmat ca Steaua l-a dorit pe Pinto, dar s-a aratat surprins ca acesta a parafat deja o intelegere cu gruparea madrilena (citeste continuarea)
VIDEO / Vezi ce jucator a ratat Steaua, in comentariul tipic sud-american!
Un "Golazo" marcat de Sebastian Pinto, jucatorul care, desi se afla in atentia Stelei, a ajuns intre timp la Real Madrid. Pinto, un atacant de 21 de ani, a fost propus ros-albastrilor la inceputul lunii decembrie de Ionut Parvu, fostul fundas stinga al gruparii din bulevardul Ghencea, dar Adrian Ilie a refuzat.(vezi video)
Ionut Parvu: "Eu le-am spus de Pinto, dar Adrian Ilie m-a refuzat"
Fost fundas stanga al Stelei la jumatatea anilor '90 si reprezentant in Romania al fotbalistului chilian, Parvu a explicat cum au decurs discutiile pentru transferul lui Sebastian Pinto in Ghencea. (continuarea)
Interviu / Surprins, Adrian Ilie a refuzat sa comenteze "subiectul Pinto"
Contactat telefonic de site-ul stelisti.ro, managerul sportiv al ros-albastrilor s-a aratat initial mirat de faptul ca Pinto a semnat cu Real, apoi a refuzat dialogul. (continuarea)

Ramii azi pe gsp.ro pentru a afla mai multe amanunte despre jucatorul ratat de Steaua

"Real Madrid a reusit sa dea lovitura in chiar ultima zi a lui 2007, punind mina gratis pe «Tancul» Sebastian Pinto"
Citat din cotidianul spaniol Marca

Comenteaza pe stelisti.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează