FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Ratarea carierei"

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Paulo explică de ce nu a reuşit să-l învingă din 3 metri pe Marius Popa

- Joao, ai zis, la prezentare, că ai venit în România ca să joci în Liga Campionilor, dar aveţi două înfrîngeri din trei meciuri.
- Eee, staţi liniştiţi, că ne revenim! Eu sînt optimist şi în privinţa şanselor de a juca în Ligă. Avem şanse bune de a prinde poziţia a doua, dar nici titlul nu este jucat.

- Cum ai reuşit să ratezi din 3 metri cu Poli?
- Doamne, e, probabil, cea mai mare ratare din carieră! Dar să ştiţi că nu mi-o reproşez foarte tare, se mai întîmplă, asta e! Adevărul e că am fost convins că mingea şutată de Grigore va ajunge în poartă şi m-a surprins că după respingerea portarului m-am trezit cu balonul în faţă. Am dus piciorul mai mult din reflex şi el a prins. Mi-am dat seama că n-a fost gol atunci cînd am auzit tot stadionul oftînd, un "Aaaaa!".

- Şi Rednic, şi Copos zic că ai venit cam tîrziu şi din cauza asta ai probleme de adaptare. Aşa este?
- Deja nu mai contează, am ajuns la Rapid atunci cînd clubul s-a înţeles cu Leiria. Recunosc că sînt probleme, dar fac tot ce depinde de mine ca să le înlătur, muncesc în fiecare zi ca să mă integrez. E posibil ca şi de-asta echipa să marcheze puţin, din cauza unei lipse de unitate în ofensivă.

- Cum e pentru voi să jucaţi pe un stadion care îi cere demisia antrenorului?
- Eu sînt nou şi nu prea cunosc problemele astea. Dar Mircea Rednic este numărul 1 pentru mine! E un antrenor foarte, foarte bun şi trebuie să-l ascultăm cu toţii şi să-l respectăm. Suporterii sînt impresionanţi cînd încurajează echipa, e o atmosferă specială, care te împinge de la spate. Păcat că n-am izbutit să le oferim nici un succes în Giuleşti.

- Te-ai obişnuit cu Bucureştiul?
- Da, e un oraş OK, exceptînd traficul. Am primit şi un apartament de la club, iar la vară va veni aici şi soţia mea.

1,2 milioane de euro a plătit Rapid pentru atacantul de 27 de ani, care are în Giuleşti un salariu anual 180.000 de euro

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
 •  13 Martie 2008, 12:26

gsp...... sunteti de belea....aici scrieti de ratarea carierei...si intr-un articol de mai sus....il ridicati la rang de vedeta ! :)) ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................

 •  13 Martie 2008, 10:53

ati uitat cumva k lui mazilu i-au trebuie 6 luni sa dea un gol si sa se inteleaga catd cat cu buga???aveti rabdare...paolo e peste mazilu

 •  13 Martie 2008, 10:10

Datii timp sa va arate ........ ca sau dat bani degeaba pe el! Nu avem valori in tara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează