FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Raul Albentosa, filosoful din lotul lui Dinamo, îl poate ajuta pe Mulțescu într-un mod nesperat!

Raul Albentosa, 32 de ani, ultimul transfer al lui Dinamo, este un sportiv sigur pe forțele sale și care se motivează cu citate celebre.
Raul Albentosa, 32 de ani, ultimul transfer al lui Dinamo, este un sportiv sigur pe forțele sale și care se motivează cu citate celebre.

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:03 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 17:51

Raul Albentosa, 32 de ani, ultimul transfer al lui Dinamo, este un sportiv sigur pe forțele sale și care se motivează cu citate celebre.

Ultimul sosit în „haită", spaniolul Raul Albentosa este un împătimit al pregătirii fizice și al citatelor motivaționale. Până la posibilitatea de a-l vedea pe uriașul fundaș central la lucru, ibericul de 1,92 de metri, cu 93 de meciuri în LaLiga, cu dueluri tari în carieră, nu doar fotografii în social media, se prezintă în fața noilor săi suporteri prin ideile ce-i dau energie în viață și în profesia sa. Iată câteva din citatele ce-l motivează pe noul dinamovist și care relevă o latură importantă a caracterului său.

Raul Albentosa, „filosoful” din lotul lui Dinamo 

  • „Nimeni nu mi-a dat nimic, mi-am desenat singur drumul în viață. Viața nu-ți ușurează traseul și există un moment în care ai o oportunitate și trebuie să o ții strâns, ia-o, dacă o ții bine acolo, faci diferența"
  • „Unii oameni vor să se întâmple ceva. Alții visează la ce se va întâmpla. Alții fac să se întâmple" (Michael Jordan)
  • „Nu este ușor să învingi pe cineva care nu renunță niciodată"
  • „Iluzia copiilor este cea mai mare fericire pe care o pot avea părinții. Bucurați-vă de fiecare zi și de fiecare moment alături de ei, este cel mai prețios lucru din această viață", a scris fotbalistul prezentându-și copiii, Lucca și Chloe, costumați în supereroi pe Instagram.
  • „Câștigă, câștigă și câștigă din nou" (Luis Aragonés) și „Meci cu meci" (Cholo Simeone) sunt fraze care mă reprezintă și mă motivează în ziua de azi. Continuăm să luptăm și să luptăm, fiecare efort are o recompensă. Timpul ne dă sau ne îndepărtează rațiunea"
  • „Din trecut înveți și te maturizezi. Viitorul este incert și incitant, dar ceea ce este cu adevărat important este să controlezi prezentul pentru a-ți atinge obiectivele"
  • „Lasă acțiunile tale să vorbească pentru tine"
  • „Verificat: fără motivație nu există sacrificiu, fără sacrificiu nu există disciplină și fără disciplină nu există succes"
  • „Verificat: în fotbal întâlnești întotdeauna oameni infiniți cu interese, care acționează ca și când am fi o marfă de supermarket, dar din când în când găsești oamenii potriviți care sunt concentrați pe bine. Smerenie, muncă și încredere". 

N-o să uit niciodată primele meciuri jucate cu entuziasm în copilărie, în ghetele mele roșii și pe maidanele murdare de noroi, în zilele de sâmbătă, când mergeam să joc pentru a putea fi legitimat. Am perseverat, chiar și când jucam cu băieții mai mari decât mine
- Raul Albentosa

Albentosa, atacant la nevoie

Dinamo trece printr-o perioadă cruntă. La retrogradare, cu doar două goluri și două puncte obținute în ultimele opt etape. Spaniolul se mândrește cu 93 de meciuri jucate în LaLiga, plus 6 goluri și 3 assist-uri. Una dintre reușitele sale a fost într-o remiză, 1-1, pe când era la Malaga, într-un duel pe "La Rosaleda" cu Real Madrid. După un gol al lui Cristiano Ronaldo, Albentosa a punctat în minutul 66 ca un veritabil atacant. Șut din prima sub bară după o centrare din stânga, iar Navas a fost învins. Lui Raul îi place să urce în atac și-și asumă responsabilități. Atacanții "câinilor" n-au mai punctat de 10 etape! 

VIDEO Albentosa a avut dueluri tari în LaLiga

Citeteș și alte știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra a identificat fisura din strategia DDB: „Nu poți face performanță așa”

Vești bune pentru Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj! Ce a aflat Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maconnique
maconnique  •  03 Aprilie 2021, 11:09
Postat de bubunika pe 03 Aprilie 2021, 06:47

V-ati scos, mare jucator, fara jocuri din 2019...

o sa mori iosifee de ura si de inima rea! Dinamo merge mai departe! Noi ne bucuram cum te chinui silnic pe gsp.ro! Dinamo ti-a dat orava pentru toata viata ta ticalosita de ura!

bubunika
bubunika  •  03 Aprilie 2021, 06:47
Postat de creeperno999 pe 02 Aprilie 2021, 22:37

Si fundas, si atacant, de toate a jucat

V-ati scos, mare jucator, fara jocuri din 2019...

creeperno999
creeperno999  •  02 Aprilie 2021, 22:37

Si fundas, si atacant, de toate a jucat

Vezi toate comentariile (7)
Comentează