FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Noul jucător al lui Dinamo a vrut să intre în grațiile suporterilor, dar limba română l-a trădat :) Ce a ieșit

Raul Albentosa (32 de ani, fundaș central) a fost prezentat la Dinamo. Iar „uriașul” spaniol n-a pierdut timpul, a vrut să intre rapid în grațiile fanilor.
Raul Albentosa (32 de ani, fundaș central) a fost prezentat la Dinamo. Iar „uriașul” spaniol n-a pierdut timpul, a vrut să intre rapid în grațiile fanilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 22:16 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 00:54

Raul Albentosa (32 de ani, fundaș central) a fost prezentat oficial de Dinamo. Iar „uriașul” spaniol n-a pierdut timpul și a vrut să intre rapid în grațiile fanilor.

„M-am întors, sunt fericit să fac parte din clubul Dinamo. DDB pentru totdeauna!”, a scris Raul pe Instagram în 3 limbi: engleză, spaniolă și română. 

Ultima traducere i-a pus cele mai mari probleme: „Sunt fericit sa fac din acest club” 😅.

Raul Albentosa, prezentat oficial la Dinamo

Raul Albentosa a efectuat vizita medicală, a semnat și va începe antrenamentele cu Dinamo, așa cum a anunțat GSP.RO, „câinii” renunțând la un alt apărător iberic pentru a-l aduce pe stoperul de 1,92 de metri.

Pe lista „câinilor” au fost doi stoperi iberici, Albentosa și Borja Gomez, care n-au mai jucat din 2019. Managementul dinamovist l-a ales pe primul.

Recomandat și de Diego Fabbrini la Dinamo

Raul Albentosa, 32 de ani, care era liber de contract de 12 luni, după o experiență la ȚSKA Sofia, el sosind miercuri seară la București și efectuând ieri dimineață vizita medicală. De astăzi urmează să participe la antrenamentele normale ale „câinilor”, sub comanda lui Gigi Mulțescu. Și Diego Fabbrini a pus o vorbă bună pentru spaniol, pentru o scurtă perioadă au fost colegi la „Steaua Bulgariei”, cât a stat acolo italianul între iulie-august 2019. Diego a strâns 11 meciuri la sofioți.

Înalt de 1,92 de metri, Albentosa va fi concurent pe post cu Puljic, Ehmann, Ricardo Grigore și Bejan. El ar trebui să acopere și producă o mai mare concurență într-un compartiment ce a dat multe bătăi de cap roș-albilor. Aceasta chiar dacă atacul nu a produs goluri, drept dovadă că în ultimele 8 etape, Dinamo a produs doar două reușite în Liga și două puncte obținute. Raul a crescut la Elche, a jucat apoi pentru Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, La Coruna, Gimnastic Taragona și ȚSKA Sofia.

Ultimul meci al lui Raul Albentosa: decembrie 2019

Stoperul iberic urmează „Armadei” aduse de Pablo Cortacero la începutul domniei sale la Dinamo, doar că între timp toți au dat bir cu fugiții și-au părăsit clubul. Mai mult, acești jucători i-au costat pe bucureșteni peste 400.000 de euro, bani pe care au trebuit să-i plătească pentru a închide situația financiară pe 2020 în vederea obținerii licenței.

Albentosa a jucat ultima dată în decembrie 2019! O problemă pentru „câini”, care ar fi avut nevoie - așa spuneau conducătorii clubului în urmă cu două luni - de fotbaliști care să intre să evolueze imediat. Vizita medicală a trecut-o fără probleme.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vești bune pentru Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj! Ce a aflat Gigi Mulțescu

Constantin Nica, primele declarații despre revenirea la Dinamo: „Am de recuperat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cornelconasu
cornelconasu  •  02 Aprilie 2021, 15:37
Postat de bubunika pe 02 Aprilie 2021, 06:02

Inca unul care n-a mai jucat din 2019? Pina intra in forma se face vremea de matineu!

Chiricheș nu a mai jucat de 5 ani .....

je__
je__  •  02 Aprilie 2021, 14:29
Postat de Mihnea Ilie pe 02 Aprilie 2021, 11:46

stimati ziaristi...voi scrieti si vorbiti romaneste mult mai rau decat el,care macar nu e roman .. El are o scuza,voi NU!!! asa ca,,ciocu mic,,....

O, da! Asa e! Si articole de parca-s scrise la norma, sarace in continut si cu un "umor" pe care numai ei il inteleg...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  02 Aprilie 2021, 11:46

stimati ziaristi...voi scrieti si vorbiti romaneste mult mai rau decat el,care macar nu e roman .. El are o scuza,voi NU!!! asa ca,,ciocu mic,,....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close