FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - STEAUA 2-3

Raul Rusescu a jucat în ghetele lui Latovlevici în meciul cu Brașov: "Schimbare norocoasă"

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2015 00:00

Raul Rusescu, 26 de ani, a explicat de ce a ales să evolueze ieri în ghetele lui Latovlevici.

- Raul, cum a fost meciul?
- Era foarte important pentru noi să cîștigăm, după ce în etapa trecută am ratat șansa de a reveni pe primul loc. Eu cred că noi am făcut o primă repriză foarte bună, deși am primit două goluri. Ne bucurăm că am reușit să întoarcem rezultatul în partea a doua.

- După ce ai marcat ai arătat ghetele, de ce?
- Pentru că erau ale lui Latovlevici. Am reușit să marchez de două ori, a fost cu noroc. Am simțit nevoia să fac o schimbare și uite că mi-a prins bine.

- Erați obișnuiți să vă uitați în jos în clasament, e ciudat să alergați după ASA?
- Da, foarte ciudat! Totuși, asta-i realitatea, chiar dacă ne-a fost greu să ne obișnuim. Am făcut o jumătate de sezon mai modestă și așa s-a ajuns în această situație.

- S-a vorbit mult de nunta lui Adi Popa, s-a simțit lipsa lui?
- Cu siguranță! Ne pare rău că n-a putut să fie alături de noi pe teren și că noi n-am fost lîngă el la acest eveniment important din viața lui. Totuși, își planificase de mult timp nunta, așa a fost să fie. Am văzut că domnul Duckadam l-a criticat, e dreptul dînsului, nu vreau să îi transmit nimic la televizor. Totuși, dacă vrea să-i spun ceea ce cred, îl aștept la stadion ca să-i comunic.

- Ce șanse crezi că aveți acum la titlu?
- Noi trebuie să batem tot pînă la final, adică încă două victorii în campionat. Apoi, cred că ASA se poate încurca la Astra, probabil că după etapa viitoare vom ști dacă mai avem sau nu șanse la titlu.

"E un succes care ne face mai puternici. Sperăm ca la finalul sezonului să obținem toate cele trei trofee"
Raul Rusescu, atacant Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  17 Mai 2015, 13:03

Raul, cumpara-i ghetele, si pastraza mai mult masca, nu iti doresc un nou accident, poate asa te vede si te mai contacteaza un faraier de AFARA !!!! Nevazut dar cunoscut dupa magistralele goluri de ieri !!! Ce zici te bagi ,,mingiuta rotunda,, si ,,eficace,, , da-i bataie, CHINA te asteapta ,,valorosule,, ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează