FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Killer-ul lui Dinamo, Raul Rusescu, amintiri din marele derby: „Cel mai dor îmi e de gustul victoriilor” » Care a fost meciul său favorit contra „câinilor”

Raul Rusescu
Raul Rusescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 14:58 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 15:16

Raul Rusescu, ajuns la 33 de ani, a vorbit despre meciul dintre FCSB și Dinamo, pe care încă îl consideră „Unicul derby”. Acesta a rememorat amintirile plăcute pe care le-a avut când i-a înfruntat pe dinamoviști atunci când a evoluat pentru roș-albaștrii.

„Da, am avut mereu meciuri bune cu Dinamo și am marcat de șapte ori împotriva lor. Motivația vine de la sine pentru că sunt meciuri importante. Cel puțin când eram la Steaua era Unicul Derby și cred că e un meci așteptat de toată lumea. 

Într-adevăr campionatul nostru mai are câteva meciuri interesante, dar FCSB – Dinamo e singurul derby”, a spus Rusescu potrivit Fanatik.

Primul derby, favoritul său

Raul Rusescu nu va uita niciodată primul derby împotriva lui Dinamo, în 2011, când a reușit o „dublă” chiar în „Groapă”

„Pentru mine rămâne special primul derby pe care l-am jucat. În 2011, am marcat o dublă în Ștefan cel Mare. A fost cu siguranță cel mai important. Jucam la ei acasă și a fost chiar frumos și special. Steaua nu mai câștigase acolo de șapte ani. Eu am păstrat tricourile de la toate meciurile și de la multe alte meciuri. 

Și în momentul de față și în anii trecuți meciurile au fost extrem de disputate. S-au schimbat însă multe lucruri. S-au schimbat jucătorii, iar Dinamo nu mai este la același nivel ca în trecut. În principiu a rămas aceeași rivalitate și aceeași dorință din partea ambelor echipe să câștige acest meci”, a mai precizat atacantul.

Rivalitatea rămâne indiferent de ce se spune sau se scrie. E cel mai important meci al anului și a rămas neschimbat. Doar cei din teren nu mai sunt aceeași. Nu am avut probleme cu suporterii lui Dinamo și nici clinciuri majore pe teren. Atmosfera e tensionată și sigur va fi așa și duminică, dar nu am avut probleme
-Raul Rusescu

Raul o vede pe FCSB favorită

Raul Rusescu crede că FCSB e echipa mai bună, iar experiența lui Claudiu Keșeru va ajuta mult echipa lui Edi Iordănescu.

„Cred că Steaua (n.r FCSB) are un plus în momentul de față și va reuși să îl valorifice. Fiecare tabără are o favorită și vede lucrurile din punctul ei de vedere. Dar eu cred că Steaua e favorită acum. 

Nu știu dacă la Keșeru sau Ivanovski se pune problema să nu fie pregătiți pentru că amândoi s-au antrenat. Cred că un plus de experiență îl are Keșeru. În momentul de față Steaua e o echipă care îl poate ajuta și el la rândul său poate ajuta Steaua”, a mai spus Rusescu.

Rusescu, dor de victoriile din derby

„Raul de Ghencea” a mărturisit că îi lipsesc meciurile cu Dinamo și mai ales, bucuria de după succesele în fața marii rivale.

„Cel mai dor îmi e de gustul victoriilor. Ne-a adus un sentiment pe care nu pot să ți-l descriu. E un sentiment de fericire pe care nu am cuvinte să ți-l descriu. Eu consider că am avut o echipă frumoasă și specială, care s-a impus în toate meciurile, nu numai în derby. E o motivație și un meci aparte, pe care noi am știu să le câștigăm tot timpul în acea perioadă”, a concluzionat Rusescu.

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB - Dinamo, meci pe muchie de cuțit! 3 dueluri-cheie care pot decide Derby de România

Claudiu Keșeru, gata de derby-ul cu Dinamo: „Va fi un meci frumos, extrem de agresiv în primele 15-20 de minute”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  12 Septembrie 2021, 15:52

Jucător mare Rusescu,simtea jocul.Pronostic 1x2.

respect_mihaiu
respect_mihaiu  •  12 Septembrie 2021, 15:25

AZI JOACA STEAUA! UMILITI CATEAUA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează