FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

VIDEO / EXCLUSIV A desființat, în direct, atacul lui Dan Șucu la adresa FCSB-ului: „E grav ce a spus. Ieși la TV și arunci cu noroi, de ce?”

Dan Șucu deține 80% din acțiunile Rapidului
Dan Șucu deține 80% din acțiunile Rapidului

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 15:25 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 16:09

Raul Rusescu a taxat, în această dimineață, discursul lui Dan Șucu ♦ Aseară, principalul acționar al Rapidului a vorbit despre o presupusă înțelegere între FCSB și Marius Ștefănescu, cel mai bun jucător al lui Sepsi, care nu a jucat în meciul contra roș-albaștrilor (1-2), fiind suspendat ♦ De asemenea, Șucu a făcut mai multe acuzații în direcția FCSB: „Acest club încalcă regulamentul”

Rusescu spune că avea alte așteptări de la Șucu și așteaptă acum o replică de la Marius Ștefănescu, fotbalistul acuzat de Dan Șucu și Victor Angelescu de o înțelegere secretă cu FCSB.

VIDEO. Raul Rusescu: „Declarațiile lui Dan Șucu sunt grave”

„În momentul în care un patron de club se duce la o emisiune, mă aștept să văd alt tip de declarații, alt tip de idei și altă mentalitate. Mai ales că tu, Rapid, îți dorești să fii un etalon, vrei să fii diferit.

Nu poți să ieși la televizor și să spui despre un fotbalist că nu a vrut să joace. Moderatorul te întreabă dacă ai dovezi, iar tu spui că nu. Atunci de ce ieși la TV și arunci cu noroi într-un jucător când tu nu ai nicio dovadă? E pură speculație. De ce? Adică vrei să faci exact același lucru care se întâmplă de 20 de ani în fotbal, să punem presiune pe adversari, pe ceilalți.

De ce nu vrem să schimbăm ceva? De ce atacăm jucători? De unde știi că jucătorul ăla nu a vrut să joace? Aruncăm cu noroi într-un fotbalist care joacă de 2-3 ani foarte bine. E foarte, foarte grav ceea ce a spus patronul Rapidului despre Ștefănescu.

Vrei să pui presiune pe Sepsi, că mai ai două meciuri cu Sepsi? Sepsi, care mai joacă o dată cu FCSB, o să mai joace cu CFR Cluj, cu Craiova. Sigur e o strategie. Acum, aștept să văd răspunsul lui Ștefănescu”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Marius Șumudică pleacă la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marius Șumudică pleacă la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee!”

Raul Rusescu: „Dan Șucu să explice mai bine de ce Rapid a terminat la 9 puncte în spatele Stelei”

Mă așteptam ca Dan Șucu să încerce să schimbe acest discurs conspiraționist care există de 20 de ani în fotbal. Să explice mai bine de ce au terminat la 9 puncte în spatele Stelei sezonul regulat, de ce au pierdut acasă cu Farul și să facă lumină în scandalul de dinaintea meciului cu Farul.

Poate patronul Rapidului simte că există o posibilitate reală să piardă și locul 3, și atunci face niște lucruri pe care nu ar trebui să le facă. Din Cupă au ieșit, mai au doar campionatul”, a continuat Rusescu, dublu campion cu FCSB.

Nu e ilegal și în afara regulamentului ce a făcut FCSB cu transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe. Sunt jucători de care Steaua se folosește, nu i-a luat ca să-i țină acasă. Dar văd acum că și Rapid vrea să-l transfere pe Louis Munteanu... Uneori, nu sunt multe de comentat

- Raul Rusescu, expert GSP Live

Ce a spus, aseară, Dan Șucu:

  • „Din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a dorit să participe la meciul cu FCSB. Este o chestiune de o gravitate mare”
  • „A venit meciul cu Sibiu, negociere cu Baba Alhassan, iar el nu a jucat cu FCSB, deși transferul s-a făcut peste o lună. Cel mai bun jucător de la Hermannstadt! Următorul adversar, Iașiul. Transferat Luis Phelipe, el nu a jucat, a fost răcit, bolnav. Despre ce vorbim aici? Strategia asta încalcă cel puțin 4 sau 5 articole din regulamentul nostru sportiv. Cine le aplică? Dacă nu le aplică, mergem înapoi de unde am plecat. Am tot dreptul să mă gândesc că la fel au făcut cu Ștefănescu?”
  • „Oamenii ăștia nu pot respecta competiția decât dacă sunt forțați. Ideea de conformare voluntară nu există. Ei trebuie să fie forțați să intre în regulamentele pe care le respectăm toți. Unii le respectăm voluntar, alții sunt obligați să le respecte”

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole de actualitate:

Basarab Panduru nu o vede bine pe FCSB în acest play-off: „O s-o păţească”
FCSB
Basarab Panduru nu o vede bine pe FCSB în acest play-off: „O s-o păţească”
Dan Șucu, întrebat în direct dacă regretă că s-a implicat la Rapid » Răspunsul finanțatorului din Giulesti
RAPID
Dan Șucu, întrebat în direct dacă regretă că s-a implicat la Rapid » Răspunsul finanțatorului din Giulesti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (144)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  24 Martie 2024, 20:03
Postat de concret pe 23 Martie 2024, 18:37

De acord cu tot ce i-ai scris dobermanului mioritic. Un singur lucru nu pot sa inteleg, cum te poti considera frate (stelist) cu un asemenea individ?

eu nu inteleg de ce nu ti se termina o data somajul sa te duci in continuare sa iti cauti un job la spalat de vase cum ai facut si pana acum. lasa tu Romania si siteurile romanesti in apce. te-am expulzat din tara oricum.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Martie 2024, 13:09

@talpaiadului Nu-i nevoie de eleganta la bajmaleala ... Uneori am impresia ca scoti cuvintele dintr-o punga ca numerele la loto si le insiri dupa cum ies ... sperand sa castigi lozul cel mare. PS: Nu-ti mai dau replay ca nu vreau sa dublez aiurelile tale kilometrice.

talpaiadului
talpaiadului  •  24 Martie 2024, 08:28
Postat de Dobermannul pe 23 Martie 2024, 23:06

Cere-i sa-ti dea replica sa-l zapacesti de tot. Saracii aia care te admira nu inteleg nimic din balmajelile tale dar de rusine ... te declara genial. Spor!

Eu nu cer niciodata sa mi se dea vreo replica, iar concret va raspunde doar in cazul in care, atunci cand citeste comentariul meu, va gasi de cuviinta sa spuna ceva la adresa lui. Iar pe mine nu ma admira nimeni, tu confunzi admiratia pentru o persoana cu aprecierea unor idei prezentate in unele comentarii, e o diferenta ca de la cer la pamant intre cele doua situatii. La fel si in cazul tau, tu de fapt nu ma detesti pe mine, ci doar ideile din comentariile mele, chiar daca tie ti se pare ca e acelasi lucru. Si inca ceva: eu nu te-am bagat niciodata in ceata pe tine, ceata aia pe care tu o sesizezi cand citesti comentariile mele se datoreaza nivelului tau intelectual, care e prea scazut pentru a intelege ideile prezentate si nu spun asta pentru a te jigni, ci pentru ca asta e adevarul si pur si simplu nu stiu cum sa ti-l prezint intr-o forma mai eleganta.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează