FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Rusescu, amintiri despre cel mai horror moment al carierei: „Ăla a fost singurul moment din viața mea în care am cedat total” + „Nu mă interesează, nu vreau să-l văd!”

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 12:30 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 13:14

Raul Rusescu a vorbit despre cel mai greu moment din cariera lui: accidentarea suferită în 2014, în timpul unui meci ASA Târgu Mureș - FCSB (pe atunci se numea Steaua), scor 1-0, după ce a fost lovit cu cotul în figură de Gabi Mureșan.

Într-un ASA Tg. Mureș – FCSB, Raul Rusescu era victima unei accidentări extrem de grave. Era lovit cu cotul în față de Gabi Mureșan.  A suferit un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta, la care se adaugă un hematom periorbital drept şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare drepte. A stat pe bară o lună și a jucat după aceea cu o mască de protecție.

Noile transferuri de la FCSB l-au impresionat pe Florinel Coman » Concluziile după amicalul cu LASK Linz
FCSB
Noile transferuri de la FCSB l-au impresionat pe Florinel Coman » Concluziile după amicalul cu LASK Linz

Inițial, Gabi Mureșan a fost suspendat 16 etape, dar Comisia de Recurs i-a redus suspendarea la două runde. Acum, Rusescu a vorbit din nou despre acel moment.

Raul Rusescu nu-l uită pe Gabi Mureșan: „Nu vreau să-l mai văd”

Rusescu, amintiri despre cel mai horror moment al carierei: „Ăla a fost singurul moment din viața mea în care am cedat total” + „Nu mă interesează, nu vreau să-l văd!”

„Ăla a fost singurul moment din viața mea în care am cedat total. După ce am făcut toate controalele și am dat comandă de placă de titan și până a venit, am avut o săptămână și jumătate în care pur și simplu... Am căzut mental și fizic. 

Erau 75% șanse să fie gata viața normală. Nu doar cariera. Am avut o accidentare oribilă. Pe afară nu a avut nicio problemă. Operația a durat 5 ore.

Ochiul meu drept, la ora asta, stă pe o placă de titan. Adică eu am o placă de titan aici și dacă pui mâna se simt șuruburile. La mine, dezastrul a fost în interior. Zgârciul pe care stă ochiul a fost franjuri. Aveam un ochi mai jos și unul mai sus. Două săptămâni am văzut dublu. 

Nu îmi doresc niciodată să mă întâlnesc cu sau să am vreo legătură cu el. Nu vreau, pur și simplu. Nu mă interesează persoana lui. Nu vreau să-l văd ”, a spus Raul Rusescu, citat de digisport.ro

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit obiectivul României la EURO 2024

Citește mai multe știri din Superligă: 

Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă

Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Juvezaur
Juvezaur  •  28 Februarie 2024, 16:25

eu tot nu inteleg cum de Gabi Mureșan nu a facut inchisoare pentru vatamare corporala deosebit de grava! Tot meciu ala a fost un dezastru, si a intrat ca a vrut, n-a fost un accident!

istet10
istet10  •  14 Ianuarie 2024, 19:41

Muresan un macelar cu pretentii de fotbalist. Rusescu nu a fost singura victima a acestui personaj gretos.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  14 Ianuarie 2024, 14:44

Nu e o saritura nici mai rea nici mai buna decat altele care se intampla chiar in campionate mari, gen Premier League. Rusescu exagerează. Daca intradevar i s-a.intamplat o grava accidentare este exact ceea ce spune cuvantul: accident. Eu imi aduc aminte ce au facut stelistii dupa acel meci: linsajul lui Muresan, aia mi se pare cel mai grav lucru. Toata opinia publica din tara asta cerea 20 de etape de suspendare pentru o faza banala, care se intampla cu miile. Pai Rusescu daca se ducea in Premier League ce facea? Inseamna ca se lasa de fotbal. A fost cusut cu ata alba totul, ei erau in lupta directa pentru campionat, au apelat la toate marsaviile posibile in presa si in emisiuni pentru ca Muresan sa fie suspendat cat mai mult. Pana la urma s-a pierdut titlul la jumatate de punct, e foarte posibil ca daca Muresan nu ar fi fost suspendat 2 etape sa fi avut acel punct in plus.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează