FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Raul Rusescu nu acceptă că titlul va ajunge pe merit la Tg. Mureş: "Am fost defavorizaţi ca niciodată"

Raul Rusescu, care peste două luni va împlini 27 de ani, a marcat în acest sezon 12 goluri pentru Steaua, în toate competiţiile
Raul Rusescu, care peste două luni va împlini 27 de ani, a marcat în acest sezon 12 goluri pentru Steaua, în toate competiţiile

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 00:00

Atacantul împrumutat de Steaua crede că echipa sa a pierdut prima poziţie exclusiv din cauza prestaţiilor părtinitoare, pro ASA şi contra Steaua, ale arbitrilor.

- Raul, cum e atmosfera după primul trofeu cîştigat?
- Sîntem foarte bine, încrezători şi pregătiţi pentru ultimele două meciuri din campionat, dar şi pentru finala Cupei României. Din punctul meu de vedere, în această etapă se pot schimba doar locuri în clasament, dar cu siguranţă titlul se va decide în ultima etapă! Ne dorim foarte mult să cîştigăm toate trofeele şi am convingerea că vom reuşi.

- Speraţi într-un ajutor al celor de la Astra?
- Sînt convins că disputarea celor două meciuri la aceeaşi oră va fi un lucru bun pentru noi. Important este să jucăm fotbal şi să cîştigăm. Şi noi şi Tg. Mureş avem meciuri grele. O să intrăm să cîştigăm cu Botoşani, nu cred că se mai pune problema de presiune la Steaua. Aici mereu e presiune!

"Astra îşi doreşte locul 3"

- Cei de la Botoşani vor să trimită titlul la Tg. Mureş.
- Cred că e un lucru normal pentru ei. Ei îşi doresc să vină la Bucureşti, să dea goluri şi să cîştige. E firesc. Aşa îşi doreşte şi Astra să cîştige şi să prindă locul trei în clasament. E un lucru normal să-ţi doreşti să cîştigi tot timpul.

- Voi nu aveţi nimic să vă reproşaţi?
- Nu ştiu. Am comis cîteva greşeli la anumite meciuri, dar au fost multe partide în care am fost dezavantajaţi clar! Chiar foarte clar începînd cu meciul din tur de la Tg. Mureş. V-am spus, eu sper încă în cîştigarea titlului.

- Vă mai este teamă de arbitri pe acest final de sezon?
- Arbitrajul este ultimul lucru la care ne gîndim acum. Nu cred că se mai pot întîmpla lucruri urîte.

- Dar ai simţit că a existat vreun curent împotriva voastră?
- Nu vreau să intru în detalii şi apoi să se simtă cei vizaţi, dar au fost greşeli foarte mari împotriva noastră. Nu cred că s-a mai întîmplat niciodată asta!

"Încerci un sentiment unic cînd iei titlul în ultima etapă"

- Atît, doar arbitrii, altă cauză pentru declinul Stelei nu există?
- E greu de zis unde s-a rupt ceva. Am avut o cădere inexplicabilă în acest retur. E bine că avem şansa să mai remediem ceva pe final.

- Ar fi un dezastru dacă aţi pierde titlul?
- Ar însemna un sezon slab pentru Steaua.

- Cînd erai la Urziceni ai trăit un final de sezon asemănător, la fel de intens.
- Vă pot spune doar atît, cîștigarea titlului în ultima etapă e un sentiment senzaţional! Îmi doresc să mai am parte de un asemenea sentiment joi.

- Ce se întîmplă cu viitorul tău?
- Împrumutul meu de la Sevilla expiră luna viitoare. Dacă Steaua doreşte să mă păstreze are prima opţiune! Sînt anumite clauze, care dacă vor fi respectate, atunci voi fi şi sezonul viitor aici. Cu cea mai mare plăcere aş rămîne.

- Eşti dezamăgit de protestul galeriei?
- Lucrul acesta nu mai depinde de noi. S-a tot vorbit de lucru ăsta, dar nu avem ce să facem. Asta e dorinţa lor şi eu nu am ce să fac mai mult.

"Mirel Rădoi este un simbol al acestui club. Cred că ar fi un lucru bun dacă s-ar întoarce la Steaua. Chiar m-aş bucura să vină el ca antrenor"
Raul Rusescu

8-13e raportul erorilor de arbitraj pro-contra în cazul Stelei în cele 32 de etape disputate pînă acum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
xperi3nc3
xperi3nc3  •  24 Mai 2015, 18:15

penibilule...ati fost defavorizati rau ,cand ati avut 13 p avans?;))

779740472143798
Negut Pusa  •  24 Mai 2015, 17:26

Rusescule,Rusescule,de ce nu spui ca nu va puteati apropia de titlu pana nu a venit Hagi cu echipa lui?De ce nu spui ca nu castigati la Brasov daca nu venea intelegerea de la pauza ca ei vor recupera cele 3 puncte de la Hagi.Mare,mare jucator dar 0 om.

779740472143798
Negut Pusa  •  24 Mai 2015, 17:20

Vezi toate comentariile (56)
Comentează