FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Raul Rusescu și Valeriu Argăseală, luați la țintă de Gabi Mureșan! Războiul continuă: "Crede că le știe pe toate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 22:19

Gabi Mureșan anunță că s-a retras din activitatea de fotbalist. Ajuns la 36 de ani, fostul închizător a dezvăluit în ce relații se află cu Raul Rusescu, pe care l-a lovit în figură la un meci ASA Târgu Mureș - Steaua 1-0. Cei doi încă nu-și vorbesc, iar stelistul l-a dat în judecată pe fostul mijlocaș. 

"De câte ori vreţi să îmi mai cer scuze faţă de acest fotbalist? Normal că mi-a părut rău că l-am lovit în acel meci, dar vreau să ştiţi că nu a fost intenţionat. Am încercat să îl sun şi pe el să discut, dar nu am avut cu cine.

Acum am văzut că a revenit la FCSB, dar nu mi-a răspuns la telefon. Şi chiar dacă m-a dat în judecată pot să vă spun că nu sunt supărat pe el pentru că ştiu că Valeriu Argăseală a fost cel care l-a pus să mă dea în judecată.

Valeriu Argăseală este preşedintele din fotbalul românesc care consideră că le ştie pe toate. Se crede cel mai mare şi cel mai tare din Liga 1. Dar acolo sus este un Dumnezeu şi ne vede pe toţi, iar Argăseală nu ştiu ce a avut cu mine. Nu i-am făcut nicodată nimic rău", a zis Gabi Mureșan pentru Fanatik. 

Atacantul Stelei a suferit atunci un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreaptă şi a avut nevoie de o operaţie extrem de dificilă. Mijlocaşul lui ASA Tg. Mureş a fost suspendat iniţial 16 etape, însă sancţiunea a fost ştearsă ulterior de Comisia de Recurs.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
854605894625108
Silviu Apostol  •  30 August 2018, 13:06

I-auzi *** :"..dar vreau să ştiţi că nu a fost intenţionat." ??? O lume intreaga i-a vazut INTENTIA si acum se da fata mare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  30 August 2018, 09:36
Postat de minell73 pe 30 August 2018, 07:55

Gigist?

Rinist? Sau doar stupid?

minell73
minell73  •  30 August 2018, 07:55
Postat de Catalin Arhire pe 29 August 2018, 23:22

Un *** ! Cum poate sa mai aiba tupeul sa vorbeasca dupa acel cot in fat care a cauzat un traumatism craniofacial ( fractură de orbită dreaptă ) ? Si vinovat de toata tarasenia asta e Valeriu Argăseală ... cum spuneam , un *** !

Gigist?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează