FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - CONCORDIA 4-0

Război al declaraţiilor între familia Prodan-Reghecampf şi Porumboiu » Care e ultima replică a Anamariei

Anamaria Prodan i-a răspuns dur lui Porumboiu
Anamaria Prodan i-a răspuns dur lui Porumboiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 12:00

După victoria echipei sale cu 4-0 contra Chiajnei, Adrian Porumboiu a intrat într-un adevărat conflict cu Laurenţiu Reghecampf şi cu Anamaria Prodan. Totul a plecat de la acuzele antrenorului Concordiei la adresa arbitrajului

"Dacă Reghecampf a acuzat arbitrajul, înseamnă că a citit de pe un bileţel ce i-a scris Anamaria", a venit răspunsul lui Porumboiu.

Finanţatorul Vasluiului şi Anamaria Prodan s-au certat la DigiSport: "Eşti o paraşută!", i-a spus Porumboiu, după replica dură a soţiei lui Reghecampf: "Porumboiu e un golan patentat, a crescut în lanul de porumb şi miroase a bălegar".

Anamaria Prodan vrea să încheie conflictul cu Porumboiu: "Diferenţa dintre mine şi Porumboiu este egală cu diferenţa dintre Chateauneuf-du-Pape Beaucastel şi Busuioaca de Bohotin, asta ca să fie pe înţelesul tuturor bărbaţilor. Îi transmit un ultim lucru: el continuă să moară, în timp ce eu continuu să trăiesc. De azi, cine mai îndrăzneşte să vorbească urît de familia Prodan-Reghecampf va avea probleme uluitoare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
cosmyn6666
cosmyn6666  •  13 Martie 2012, 11:40
Postat de ronaldo.luis pe 10 Martie 2012, 16:12

Cosmyn6666 sa nu uiti sa lasi un comment joi cu vreo frustrare dupa meci gen "am jucat mult mai bine dar am avut ghinion; arbitrii au hotarat soarta partidei, sau vasluiul a avut bulan" pt ca prietene e ultimul meci al otelului in cupa sezonul asta! Si da, ne vedem joi....de fapt voi ne vedeti joi cum jucam fotbal si voi primiti ce meritati! Sunteti rusinea Romaniei, 0 pcte in Europa, si crede-ma Vasluiul ar fi facut mai multe in grupa aia pt ca Vasluiul are echipa! P.S. Urmareste-o pe Twente anu asta in Europa League sa vezi unde ajunge si pe urma te rog sa stai jos, sa taci din gura si sa tii cu otelul tau ca anu asta nu mai furati voi nimic.Ajungeti unde va e locul - Locurile 8

Daca va fi cazul...voi recunoaste ca ne-ati fost superiori, eu sper sa nu, dar eu si in general Otelarii au curajul sa recunoasca cand este cazul o superiritate a echipei adverse, tocmai de-aia am zis ca ne vedem joi, nu am zis ca va batem joi sau stiu eu ce altceva... Vad ca anul asta ati luat voi locul Timisorenilor pe forumuri, va compatimesc pentru conducatorii pe care-i aveti, dar totusi ma intreb de ce trebuie sa-i urmati?

yubesc_steaua
yubesc_steaua  •  11 Martie 2012, 09:08

E buna parashuta asta am un vad care a fost cu iea.

dementyal
dementyal  •  10 Martie 2012, 20:21

CE FRUSTRATI, SI ASTIA VOR SA SE PROMOVEZE :)))...PAI CINE E ANA MARIA PRODAN? AU INCEPUT SA ARUNCE CU BALEGAR SA SE FACA SI EI AUZITI:))) A LUAT STILU MOU PROST DA INGANFAT...SA SE DUCA ANA MARIA LA CULES STIULETII DIN SPANIA SAU ITALIA PE UNDE A UMBLAT EA..SI SA SE TUNDA SI ALA AL EI CA E PREA VECHI

Vezi toate comentariile (47)
Comentează