FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Război fără sfârșit între Negoiță și Badea » Ultimul subterfugiu la care a apelat boss-ul de la RIN

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 12:08

La finele lunii trecute, a expirat un nou termen scadent privind datoria pe care Negoiță o are de achitat către Nicolae Badea.

Fostul șef al clubului a decis să-l mai păsuiască încă o dată pe actualul patron, mai ales că acesta din urmă i-a transmis că este în căutarea unor investitori pentru a le ceda clubul.

Negoiță are să-i achite două milioane de euro lui Badea pentru acțiunile pe care le-a cumpărat în 2013.

"Nu sunt interesat să preiau Dinamo. Clubul e sănătos? Atunci de ce se înghesuie Negoiță să vândă echipa?" Nicolae Badea, fost acționat Dinamo

"Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acțiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acțiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat.

Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acțiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic. Situație pe care mi-o doresc, pentru că sunt convins că pentru binele lui Dinamo este nevoie să vină alături de mine cât mai mulți oameni serioși și potenți financiar, precum domnul Badea" Ionuț Negoiță, pe 10 octombrie, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
geo.b.
geo.b.  •  10 Decembrie 2017, 09:09

" Clubul e sănătos? Atunci de ce se înghesuie Negoiță să vândă echipa? " Este sanatos in comparatie cu ce ai lasat tu.Intr-o tara civilizata si normala,tu ai fi fost acum la mititica sa-ti ispasesti pacatele. Nu sa fi tot tu hotul,dirijorul de la butoane.Numai ca.....ce=i normal la noi in ziua de astazi ? La noi in ziua de astazi este normala "legea junglei",unde conduce cine stie sa "dea din coate" si sa fure mai mult.Nu cine-i mai destept,cine-i mai corect,cine-i mai harnic si preiceput,etc.

dinamo100
dinamo100  •  10 Decembrie 2017, 08:29

Cat de ipocrit este Negoita asta! A facut o achzitie dar apoi cauta tot felul de scheme ca sa nu plateasca. Tipic pentru "afaceristii" romani.

demolarii
demolarii  •  10 Decembrie 2017, 01:04

Care e subterfugiul? Pai Badea ne arată cât poate cât de potent este. Dar este potent pe cat se laudă? Sau e un cerșetor care nu știe de unde sa mai ceara BANI? Cere pentru loja, nu renunță la contractul de ADMINISTRARE avut cu Cs Dinamo , deși a adus prejudiciu, fiind nevoit să intre în insolventa. Pai daca e dinamovist, unde e spiritul de sacrificiu? De ce nu renunță pur și simplu in favoarea suporterilor la datorie prin convertire în acțiuni? El a primit pe GRATIS acțiunile, în 14 ani nu a investit nici un leu, profitând de naivitatea altora, gen : Turcu, Negoita- sponsor până în 2012, și alți că ei, care au adus bani reali, Badea , că și Copos, luând cu două mâini.....Oare De Ce?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează