FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

Război în declarații la CSMS Iași: ”Vă ia amețeala cîți bani a încasat Wesley!”

Wesley a jucat la Iași în perioada iulie - decembrie 2014
Wesley a jucat la Iași în perioada iulie - decembrie 2014

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

Fostul șef al centrului de copii susține că a pus la dispoziția autorităților o serie de documente legate de plăți făcute de clubul din Copou, pe care le consideră dubioase: ”Controalele vor începe la 1 decembrie”.

"Urmează o serie de controale din partea autorităților competente la CSMS Iași. Am înțeles că vor începe pe 1 decembrie!". Declarația îi aparține lui Cătălin Abălașei, fostul șef al centrului de copii și juniori al moldovenilor, aflat în conflict deschis cu președintele Florin Prunea.

Abălașei susține că a pus la dispoziția municipalității o serie de documente despre plățile făcute în club în ultimii ani, la nivel de jucători, antrenori și oficiali: "Doar dacă vedeți cîți bani a încasat Wesley, de exemplu, vă ia cu amețeală! Nu vă pot da detalii, fiindcă va începe o anchetă mai amplă, dar lucrurile vor ieși în curînd la iveală".

"Nu știu despre ce vorbește domnul Abălașei. Dar Curtea de Conturi a efectuat în anii trecuți un control amplu la club și nu au reieșit nici un fel de probleme", punctează primarul interimar Mihai Chirică.

"Avem nevoie de 1,3 milioane de lei pînă la sfîrşitul lunii. Banii din drepturile TV s-au cheltuit, iar acum trebuie să ne plătim datoriile. Sînt promisiuni din partea factorilor de decizie că problemele se vor rezolva"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

8meciuri a jucat Wesley pentru CSMS Iași. A marcat 3 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  07 Noiembrie 2015, 09:52

Dispar si astia pina la toamna . Oricum nu erau decit o clona . Eu am crescut cu Politehnica Iasi . BYE BYE !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează