FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Război încheiat? Pavel Badea anunță că CSU a pus mîna definitiv pe sigla cu leul

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 11:17

Litigiul dintre Adrian Mititelu și Primăria Craiova pare că s-a încheiat cu victoria autorităților locale. Celebra siglă cu leul ce a aparținut Craiovei în timpul perioadei de glorie a fost înregistrată de Pavel Badea la nivel european.

”Sigla adevarată, cea din 1983, nu i-a aparţinut niciodată lui Mititelu. Nu înţelegem de ce emitea pretenţii” a spus Badea în cadrul unei conferințe de presă.

Decizia este definitivă și irevocabilă și nu poate fi contestată de Adrian Mititelu.

”Acum trei zile am obținut din Spania acordul oficial al oficiului pentru armonizare în piața internă a celor două mărci, pentru folosință europeană. E vorba de marca clubului mamă și cea a echipei de fotbal din perioada de pînă în '91”, a mai declarat Pavel Badea.

„Chiar nu am înțeles de ce emitea pretenții. Probabil că și-a dat seama că nu are dreptul să o înregistreze și atunci a încercat să le înregistreze pe cele care îi erau apropiate lui”, a conchis directorul Universității Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
risc_mix
risc_mix  •  19 Decembrie 2015, 21:21

Pai ce ma impostorilor,d'aia v-a batut Voluntari,ca nu aveati LEUL?Ba parlitilor,voi vedeti cum scapati de desfiintare si lasati-l drrrrrrrrrrracu' de leu.Tara arde si baba se piaptana.Si de cand da Spania lei la amarati?Ce escrocherie mai e si asta?Ca tot asa l-a facut un tribunal din Portugalia printz de Romania pe bastardul Paul Lambrino.

titiduru22
titiduru22  •  19 Decembrie 2015, 17:54

Leul il au sa vedem de unde iau carnatul acum...

khal_37
khal_37  •  19 Decembrie 2015, 15:31
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Decembrie 2015, 13:00

prea putin ne intereseaza de sigla ...nu mai vrem patroni parliti ...daca nu putem facve o echipa competitiva mai bine sa stam in B ...nu vrem sa ne mai umileasca fcsb si sa batem pe dinamo ...ce este inconstanta aceasta ?...vrem patron puternic ...nu unul care se ascunde de DNA...

Cu dinamo echipa *** si stii de ce? Pentru ca asa a venit ordin de sus de la partid...la fel si astra, asc poli, voluntari, chiajna, botosani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează