FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Război la Botoșani! Hervin Ongenda refuză să semneze prelungirea: „Pot să devin și șofer de autobuz în Botoșani”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 15:23

Telenovela Hervin Ongenda (24 de ani) continuă la Botoșani. Fotbalistul francez refuză să semneze prelungirea contractului, deși finanțatorul Valeriu Iftime anunțase că cele două părți s-au înțeles.

Atacantul legitimat la FC Botoșani din vara anului trecut a ținut să lămurească el însuși situația și a transmis un mesaj prin care asigură că nu va accepta oferta lui Iftime. 

„La Chievo îmi doream să ajung din mai multe motive. În primul rând, pentru că ținteau promovarea în Serie A, ceea ce era o șansă uriașă pentru mine. Pe lângă asta, să joc în Italia a fost tot timpul visul meu. Azi, Botoșani poate să-mi ofere un contract de 50.000 sau 100.000 euro pe lună, tot nu voi semna, pentru că banii nu sunt o problemă. Nu joc pentru bani, fotbalul e pasiunea vieții mele și asta e tot ce vreau să fac. Am amintiri frumoase de la Botoșani, pe care le voi păstra tot timpul în inima mea 

Cei de la Chievo au formulat mai multe oferte de transfer și una de împrumut, pe care Botoșani le-a refuzat. Așa că voi fi nevoit să rămân aici deoarece cei de la Botoșani nu vor să facă vreun efort. Dar rămân profesionist și o să stau până la finalul ccontractului, o să joc și o să dau tot ce am mai bun pentru acest club, deoarece iubesc acest sport, clubul, și vreau să-mi ajut colegii. 

Un lucru este sigur: nu îmi voi prelungi contractul indiferent de ofertă, nu e vorba de bani, sunt doar alegeri pe care trebuie să le faci în viață, iar asta e una din ele. Chiar dacă asta ar însemna să devin șofer de autobuz în Botoșani”, a transmis Hervin Ongenda, potrivit Sport.ro. 

43 de meciuri și 5 goluria bifat Hervin Ongenda în tricoul moldovenilor în aceste două sezoane de Liga 1

Oferta de la Chievo a declanșat conflictul

Totul a pornit de la oferta pe care o are francezul din Italia, de la Chievo. Valeriu Iftime nu vrea să îi dea drumul jucătorului decât în anumite condiții, iar antrenorul Marius Croitoru l-a exclus din lot la meciul cu CS Universitatea Craiova pe motiv că nu se poate concentra la ceea ce are de făcut pentru echipă. De asemenea, cei doi dau vina pe impresarii fotbalistului, care fac presiuni pentru transferul acestuia. 

„El nu poate pleca acum, pentru că mai are un an contract cu mine. I-au spus tot felul de prostii alţii, că pot să-l ia de aici şi să se roage de mine să-i dau drumul. Eu nu îi dau drumul. Dacă nu semnează cu mine încă doi ani, îl ţin până la vara viitoare. I-am propus o variantă, să semneze pe încă doi ani cu mine în nişte condiţii mai bune pentru el, ceea ce mi-a promis acum o lună, şi îl împrumut un an cu o clauză de cumpărare de un milion şi ceva anul viitor. Nu îi dau drumul dacă nu am semnată prelungirea pe încă doi ani. A făcut două meciuri bune şi impresarii i-au băgat în cap că poate să plece”, a fost propunerea lui Valeriu Iftime din urmă cu o săptămână. 

VEZI ȘI:

FOTO „Când vă scoate profesoara la tablă și luați 4” » Cele mai tari glume după umilința suferită de FCSB la Mediaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alexyulyan
alexyulyan  •  26 August 2019, 20:53

Nu e de mirare ca ogenda asta se antrena prin parcuri cand l-a luat botosani....cu asa mentalitate nu o sa faca absolut nimic in fotbal.....o sa ajung fix de unde a plecat, prin parcuri

raikkonen79
raikkonen79  •  26 August 2019, 19:57
Postat de sadikul pe 26 August 2019, 17:27

daca il voia nea gigi , nea ieftinache il ducea in carca pana in popesti !!!

Il ducea si la Vitan Barzesti, Lemmy.....daca acolo n-ar fi fost saracie lucie.

raikkonen79
raikkonen79  •  26 August 2019, 19:53
Postat de becalidinamovit pe 26 August 2019, 18:26

pretul lui Mn care este?

Pretul lui Man o fi 30 mil. Cota reala....pe la 5 mil, bani cu care s-ar vinde lejer.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează