FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ultrașii lui FC U Craiova vor haos în ultima etapă de Liga 1: „Ieșim și noi să o susținem pe CFR!” + Jigniri suburbane pentru Marcel Popescu

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 11:51 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 12:51

CS Universitatea Craiova, liderul din Liga 1, se luptă cu CFR Cluj pentru titlul de campioană, iar cele două se vor întâlni în utlima etapă, într-un meci care ar putea crea probleme în Craiova.

Andrei Preda, unul dintre liderii Peluei Sud 97, care este alături de FC U Craiova, echipa din Liga 2, a anunțat că fanii formației lui Adrian Mititelu se vor strânge în centrul orașului Craiova pentru a o susține pe CFR Cluj la meciul din ultima etapă din play-off. În plus, acesta a avut un derapaj și l-a jignit dur pe Marcel Popescu, președintele clubului din Liga 1. 

„Vom fi 1-2000 de oameni în centrul orașului, dacă se vor bucura ei. Ne vom bucura și noi cu ei. Dacă se va juca ultima etapă cu titlul pe masă, vom ieși și noi să ne bucurăm și noi. Când dă CFR Cluj ne vom bucura și noi. Asta ca să punem pe jar autoritățile, că văd că îi lasă să se plimbe peste tot. Vom ieși și noi să ne bucurăm! Doar că noi, când ieșim în centru, vin băieții cu cagule să ne păzească precum teroriștii. Eu vreau să se decidă la Tribunal că noi suntem Universitatea Craiova și să câștige ei titlul. Oricum, nu cred că o să câștige meciul cu CFR Cluj.

Sorin Cârțu și Marcel Popescu să își vadă de treaba lor, ca sunt bătrâni... Să își încaseze banii.  Să nu mai vorbească pentru că îi va costa. Și pe omul ăla senil, pe Marcel Popescu... Stătea pe la club și îi pupa mâinile lui Mititelu. Așa făcea fosila aia bătrână de Marcel Popescu... Și Manda, bărbatul Olguței Vasilescu, a fost angajat la Mititelu și vorbea cu el cu «Patroane». Am o poza în care mai avea puțin și-l pupa în ureche, pe spate”, a declarat Andrei Preda la Radio Sport 1.

„Văd ca baieții de la CSU îl injură pe Gică Popescu pentru că spun s-au simțit trădați când a semnat cu Dinamo. Dar el a fost cel mai mare jucător plecat de la Craiova. A fost căpitan la Barcelona! Noi am fost suparați pe el când a ales Dinamo, dar cei de la CSU sunt supărații pe Popescu. Unde erau atunci cand s-a întâmplat acel gest? 
- Andrei Preda  

VIDEO Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie!”

 Citește mai multe știri din Liga 1:  

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Virgil Musta, declarație explozivă despre cazul din Liga 1: „Testele COVID-19 pot fi fentate! Pot da eroare de 70%!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  27 Iulie 2020, 23:51
Postat de Mirko Martin pe 27 Iulie 2020, 22:13

Unde sint autoritățile sa vadă ce face acest Preda care incită la ură și scandal si asta face pentru ca ii da si lui o coajă de pîine șefu lor Mititelu

Este alegerea lui cu cine ține, eu țin și cu csuc și fcuc dacă o sa aibă viitor. Poate face gălăgie, dar măcar își apară un tel spre deosebire de alți.

pittt
pittt  •  27 Iulie 2020, 22:45
Postat de pittt pe 27 Iulie 2020, 21:28

Adevarul e ca ar trebui sa iesiti si sa va bucurati daca bate CFR, va fi cea mai mare victorie a voastra din toate timpurile ca de pe urma FCU de unde?

Daca nu va bucurati la victoria CFR o sa muriti tristi, ca alte bucurii...de unde? Credeti ca o sa mai jucati cu amaratii aia din nu stiu ce comune/? Mi-e ca falimentati iar ca Mititelu doar asa performante a avut in fotbal.

pittt
pittt  •  27 Iulie 2020, 22:14
Postat de Mirko Martin pe 27 Iulie 2020, 22:01

***

Mai si citeste ce scrie lumea din cand in cand.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează