FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

Război pe toate fronturile » Șumudică insinuează că Neubert îi dopează pe steliști!

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 00:00

Războiul Steaua - Astra deschide cel mai fierbinte front: Şumudică lasă să se înţeleagă că steliştii ar avea nevoie de şi mai multe medicamente aduse de Tommy din Germania pentru a putea să ia titlul.

Astra şi Steaua par să fi rămas singure în lupta pentru titlu. Cele două sunt despărţite de numai 3 puncte, iar meciul direct e programat peste fix două săptămâni, la Giurgiu.

Până atunci, duelul indirect e aprins de Marius Şumudică. Tehnicianul "sitarilor" a răbufnit la adresa rivalei după victoria reconfortantă obţinută în faţa lui Dinamo, 4-1 pe Arena Naţională.

Şumi a lansat ironii aproape în fiecare frază rostită după meciul de vineri, însă au existat două declaraţii care lasă să se înţeleagă acuzaţii extrem de grave la adresa a ceea ce se întâmplă în curtea trupei antrenate de Reghecampf.

Şumudică consideră că preparatorul fizic Thomas Neubert ar trebui să aducă mai multe medicamente din Germania pentru a putea să-i determine pe jucătorii roş-albaştri să fie mai buni şi să o depăşească pe Astra până la finalul campionatului:

"Cea mai mare bucurie este c-o să-i chinuiesc pe cei de la FCSB până la ultima picătura de energie... sau de Activ. Asta este o firmă care aduce medicamente! Domnul Neubert știe el foarte bine ce e cu acele medicamente. Va fi nevoie să consume dublu dacă va putea, ca să ne ajungă pe noi din urmă"

"Noi n-avem cum să fim la nivelul celor de la FCSB, lor le aduce Neubert medicamente din Germania... Noi ne tratăm cu paracetamol, aspirină şi faringosept"

Cum răspunde Reghe

Antrenorul Stelei a vorbit ieri despre insinuările lui Şumi: "Eu nu stau să-i răspund lui Şumudică la toate caterincile pe care el le face. Eu l-am respectat şi încă îl mai respect, dar îl rog să termine cu aspirina şi paracetamolul pentru că noi nu înghiţim aceste lucruri. Ar trebui să-şi vadă de echipa lui şi să vorbească despre jucătorii pe care îi conduce, nu despre fotbaliştii Stelei".

Testați după venirea neamțului

Cuplul Reghecampf-Neubert a preluat echipa, după demisia lui Rădoi, la începutul lui decembrie 2015. După doar 10 zile, Agenţia Naţională Antidoping a trimis o echipă care să realizeze un control inopinat înaintea unui antrenament. La şase fotbalişti le-au fost luate teste de sânge şi urină, iar rezultatele au fost toate negative.

Ironii cu Astra și Opel Astra

Preparatorul fizic al Stelei a comentat cu umor rezultatele unui sondaj făcut public în urmă cu câteva săptămâni, în care Steaua era simpatizată de aproape 50% din români, iar Astra de numai 1%.

"Cred că cei care au votat pentru Astra au crezut că e vorba despre Opel Astra, care e o maşină serioasă, nemţească", a scris atunci Neubert pe un site de socializare.

Răspunsul lui Şumudică:

"Îi transmit lui Neubert că după acest 4-1 cu Dinamo, prețul și vânzările mașinilor Opel Astra au crescut foarte mult și se vor vinde mult mai bine după cum a arătat jocul nostru. Dar nu-i problemă, am relații și pot să-i aranjez un preț bun. După victoria asta, toată lumea își va dori să conducă Opel Astra"

Alte ironii și atacuri ale lui Șumudică:

  • "E bine că avem avans de 3 puncte. Bine, până duminică seara, când FCSB va câştiga, cu siguranţă, partida cu ASA Tg. Mureş şi o să ne egaleze iar în clasament. Probabil vor face şi golaveraj, nu doar că vor câştiga"
  • "Nu vreau decât să fim lăsați să jucăm și să nu mai ridice nimeni două degete să mai spună că nu știu ce echipe au fost ajutate de arbitri. Cred că alții sunt lideri în play-off la ajutor din partea arbitrilor"
  • "În ultima perioadă citesc des regulamentele fiindcă am avut probleme cu Comisiile. Dacă Șumudică va fi suspendat pentru gesturile pe care ei le-au considerat obscene la meciul cu FCSB din Cupa Ligii, atunci cei de la FRF trebuie să fie echidistanți şi să judece la fel şi gesturile făcute de Stanciu. Nicușor sau cum i se spune! La el nu s-a sesizat nimeni"
  • "Pe noi ne așteaptă un meci foarte greu la domnul Hagi, în etapa dinaintea meciului cu FCSB. De această dată, chiar cred că domnul Hagi va alinia cea mai bună formație, pentru că domnul Hagi e un om căruia îi place să joace cu echipele bune. Mă aștept la un război la Constanța!"
  • "Ne batem cu FCSB până la capăt și sunt fericit că-i chinuim din toate punctele de vedere. După prestaţia şi golurile din meciul cu Dinamo reuşite de Alibec, domnul Becali trebuie să mai vândă acum două terenuri ca să poată să achite preţul pe Denis"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (109)
potera
potera  •  03 Aprilie 2016, 22:34
Postat de calinescu_ pe 03 Aprilie 2016, 17:38

E CEL MAI MARE ADEVAR PE CARE TOATA LUMEA FOTBALULUI IL CUNOASTE ,DAR AGENTIA NATIONALA *** ...!!!

Lătratul e pe gratis.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Aprilie 2016, 17:49
Postat de wertus pe 03 Aprilie 2016, 16:33

de CFR Cluj nu spui nimic in acel clasament , in ferbruarie 2012 a fost pe cea mai inalta pozitie ocupata de o echipa romaneasca din 1990 , locul 26.Deci obiectivitate nema .FCSB din 2009 -2016 in grupele UCL a strans 7 puncte in 3 participari , CFR Cluj 14 puncte intre 2008-2012, in doua participari asta doar in grupe , nu am pus ce au facut in calificari , ca se duc la scoruri astroniomice ptr FCSB

Sa ne spui mai exact in ce clasament a fost CFR in februarie 2012 pe cea mai inalta pozitie de dupa 1990 a unei echipe romanesti. Daca poti fara fabulatii. Ca din replica pe care o dai se intelege ca ar fi vorba de clasamentul EL, ceea ce e absurd. Probabil o fi clasamentul UEFA Team Ranking la acel moment, dar atunci nu e adevarat. Sau e un alt clasament, nu stiu, sa ne zici insa care. Dincolo de adevarul ca CFR a facut mai multe puncte in grupele UCL decat Steaua in acei ani de care vorbesti nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "nu am pus ce au facut in calificari , ca se duc la scoruri astroniomice ptr FCSB". Daca vrei sa spui ca ar creste diferenta intre CFR si Steaua ar fi cam greu - CFR n-a prea prins calificari cu exceptia sezonului 2012/2013 cand au eliminat pe Liberec si Basel. In sfarsit, ard de nerabdare sa aflu care e clasamentul european in care CFR era pe locul 26 in februarie 2012, cel mai bun loc al unei echipe romanesti dupa 1990. Cred ca nu sunt singurul.

calinescu_
calinescu_  •  03 Aprilie 2016, 17:38

E CEL MAI MARE ADEVAR PE CARE TOATA LUMEA FOTBALULUI IL CUNOASTE ,DAR AGENTIA NATIONALA *** ...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează