FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Război și în civil » Șumudică a dat-o pe Astra în judecată la Tribunalul București!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 12:50

Marius Șumudică și avocatul lui, Dan Idita, au decis să contraatace și în civil împotriva amenzii de 40.000 de euro dictate de Astra propriului antrenor. 

Aceștia i-au reclamat pe șefii campioanei la Tribunalul București și cer desființarea deciziei folosindu-se de prevederi din dreptul muncii. 

"S-a formulat o contestație la Tribunalul București împotriva deciziei prin care Marius Șumudică a fost amendat", a precizat  Idita pentru GSP.ro.

În instanțele civile, recent, avocatul a reușit să câștige pentru Ștefan Bărboianu primul turnir din procesul cu Negoiță. Judecătorii au decis că finanțatorul dinamovist trebuie să-i plătească fotbalistului nu mai puțin de 100.000 de euro, un adevărat record în materie în România. (Detalii aici)

În decembrie anul trecut, antrenorul a fost amendat de Astra cu 40.000 de euro, adică 25% din salariu. Litigiul se judecă în prezent și la Comisiile FRF. 

Șefii i-au reproşat lui Șumudică mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile Europa League, a scandat trivialităţi la adresa Stelei, chiar în vestiar, şi a instigat în acest fel şi jucătorii pentru a face ca el, iar acest lucru a fost văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu.

În plus, tehnicianului nu i se recunosc pe deplin nici meritele de a fi calificat echipa în primăvara Europa League. Șefii echipei susțin că marele merit este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  07 Februarie 2017, 13:21

Il iubesc pe asta ca pe oierul incult!!adica sunt 2 golani!!dar totusi..trebuie sa recunosc ca a facut treaba la echipa condusa de securistul balbait infractorul ala de neculaie!!astia s au bagat in sport numai pt imagine si sa spele bani!!niste *** penale..ia le banii sumudica ca si tu esti un golanas..pt tara aia esti exact ce trebuie ca antrenor..ai manga pt incultii aia de asa spusi fotbalisti..si ai scoala vietii..patroni golani antrenori golani fotbalisti inculti...cam asta e tara in care m am nascut..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează